Αυτή η νύχτα μένει | H υπόθεση και το νέο trailer της νέας σειράς του ALPHA με τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου

«Αυτή η νύχτα μένει» | Θα υπάρξει β’ κύκλος;

Κίνηση-ματ από τον ALPHA...

Μόνο θετικά σχόλια έχει καταφέρει να αποσπάσει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έκανε πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν στον ALPHA.

Και μπορεί στο κανάλι της Κάντζας να περίμεναν την επιτυχία, αλλά η τόσο άμεση ανταπόκριση του κοινού ουσιαστικά «επιβεβαίωσε» αυτό που ιθύνοντες είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους: ότι το σήριαλ έχει κάθε λόγο να πάει για β’ σεζόν.

Σαφώς, είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για νέα κύκλο, στον ALPHA όμως συνηθίζουν να καταστρώνουν από νωρίς τα σχέδιά τους στο κομμάτι της μυθοπλασίας, καθώς αποδεδειγμένα πλέον τα τελευταία χρόνια έχουν πιάσει τον παλμό του τηλεοπτικού κοινού και στοχεύουν σε δοκιμασμένες συνταγές.

Την ώρα που ο «Σασμός» εξακολουθεί να σαρώνει -παρά το γεγονός πως κατά κοινή ομολογία φέτος το σενάριο τείνει να… κάνει κοιλιά και να μην χαρίζει τις έντονες συγκινήσεις του περσινού κύκλου-, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο «Αυτή η νύχτα μένει», καθώς το κανάλι σκοπεύει να το στηρίξει πολύ προκειμένου τα ποσοστά του να φτάσουν αυτά του «Σασμού».

Αν αυτό επιτευχθεί, θα μιλάμε πλέον για σίγουρο «πράσινο φως» προκειμένου η σειρά να συνεχίσει με β’ κύκλο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.