Άσχημα μαντάτα για το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη... (Vid)

Άσχημα μαντάτα για το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη… (Vid)

Τι θα γίνει με τη σειρά του δημοφιλούς δημιουργού.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στα τηλεοπτικά πράγματα. Ο δημοφιλής δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί τη σειρά «Maestro», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην prime time ζώνη του Mega.

Είναι ενδεικτικό ότι το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε πάνω από 27% τηλεθέαση τόσο στο γενικό σύνολο όσο και το δυναμικό κοινό. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, μάλιστα, η Μαρία Καβογιάννη αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter για την ερμηνεία της.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να περιμένουν για να δουν το τρίτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το trailer, που έχει κυκλοφορήσει, το νέο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί από το κανάλι στις 3 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του «Maestro» θα πρέπει να περιμένουν σχεδόν δέκα μέρες για να δουν τη συνέχεια.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε την οικογένεια της Κλέλιας να συγκρούεται, με την ίδια να επιτίθεται στη μάνα της, λέγοντας πως δεν είναι αρκετά καλή μητέρα. Εκείνη αλλά και ο αδερφός της μαθαίνουν για την εγκληματική δράση των γονιών τους.

Η Κλέλια τελικά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη, όπου οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Χάρις συμβουλεύει τον Ορέστη να είναι προσεκτικός και να προσέχει την εγγονή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.