«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

Οριστικό τέλος για επιτυχημένη σειρά του ALPHA

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους ύστερα από πολλά χρόνια.

Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι δίχως την παραμικρή αμφιβολία η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά του ALPHA, με την συγκεκριμένη παραγωγή να μεταδίδεται για δέκα σεζόν σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ μακροβιότητας.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η φετινή θα είναι η τελευταία της. Το σχετικό γεγονός επιβεβαίωσε πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» μιλώντας σε εκπομπή.

Ο λόγος για την Άννα Κουτσαφτίκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «2 στη 1» στην ΕΡΤ και σχολίασε πως οι συντελεστές έχουν ενημερωθεί ήδη για την απόφαση του σταθμού. Άφησε, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο υπάρξει ανατροπή.

Οριστικό τέλος για επιτυχημένη σειρά του ALPHA

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο. Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, η 10η της σειράς, είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τη συνύπαρξή της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μπάμπη: 

«Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά. Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.