Χάρης Ρώμας | Ο λόγος που ναυάγησε η συμφωνία με την ΕΡΤ για το «Πεφταστέρι»

Χάρης Ρώμας | Ο λόγος που ναυάγησε η συμφωνία με την ΕΡΤ για το «Πεφταστέρι»

Θα ήταν η τελευταία του τηλεοπτική σειρά.

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο χρόνο για τη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα με τίτλο «Πεφταστέρι», η οποία -όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει- θα ήταν και η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο δημιουργός βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, ενώ στο τραπέζι είχαν πέσει και τα ονόματα των πρωταγωνιστών, με τους ιθύνοντες ωστόσο να επιμένουν σε κάτι που ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας δεν ήθελε: να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος.

Μιλώντας στo «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το «Πεφταστέρι» του δεν πρόκειται να βγει άμεσα στον αέρα της ΕΡΤ ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον. Αιτία, το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να πρωταγωνιστήσει καθώς βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

«Η σειρά ήταν να πάει στο Mega. Κοστίζει πάνω από 100.000€ το επεισόδιο και είχαμε πρόβλημα οικονομικό. Δεν μπορούσε να το αποδεχτεί αυτό το κανάλι, για 54 επεισόδια. Δεν γινόταν να πάει 6 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θέλανε καλώς ή κακώς. Μετά, αυτό που έγινε με το κρατικό κανάλι είναι ότι όταν μας φώναξε ο διευθυντής του καναλιού, αυτό που είπε σαν δικαιολογία ήταν ‘χωρίς εσάς δεν έχει νόημα να γίνει. Ο ρόλος είναι γραμμένος για εσάς’.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω. Μάλιστα, υπάρχει μια περίπτωση να κάνω μια μικρή σειρά που βολεύει κι εμένα με τους πολύ δύσκολους χρόνους που έχω», είπε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα, ο ηθοποιός μιλώντας στις κάμερες που έδωσαν το «παρών» στα Βραβεία Κοινού που διοργάνωσε το Αθηνόραμα, υποστήριξε πως δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε 54 επεισόδια, καθώς αργότερα αν γίνει δήμαρχος δεν θα μπορεί να κάνει γυρίσματα.

Όσο για τη μίνι σειρά που υπάρχει περίπτωση να ετοιμάσει; Θέλει να το κάνει τόσο για λόγους καλλιτεχνικούς όσο και οικονομικούς.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.