Έρχεται στη δημόσια τηλεόραση | Αυτή είναι η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της ΕΡΤ

Έρχεται στη δημόσια τηλεόραση | Αυτή είναι η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της ΕΡΤ

Η υπόθεση και οι πρώτες πληροφορίες.

Συνεχίζεται η επένδυση της ΕΡΤ στη μυθοπλασία. Η δημόσια τηλεόραση έχει ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμά της σε επίπεδο παραγωγών και αναμένεται να μπουν κι άλλες στο πρόγραμμα.

Η σειρά «Πτώση» ξεκίνησε γυρίσματα προκειμένου να είναι έτοιμη για το δεύτερο μισό της σεζόν. Πρόκειται για δραματική σειρά εγκλήματος σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι οι Χρήστος Λούλης, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρα και Βάνα Πεφάνη.

Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές, ευρηματικό σενάριο συνθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς που έρχεται στη δημόσια τηλεόραση, για να καθηλώσει το κοινό με τη συγκλονιστική πλοκή και την καταιγιστική δράση της. Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μεταφέρουν το κλίμα και την υποβλητική ατμόσφαιρα της δυνατής ιστορίας.

H υπόθεση της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ένα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής (Χρήστος Λούλης) βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. Ο ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας, όμως βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της, αποφασίζει να τη χειρουργήσει ο ίδιος. Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του κοριτσιού λείπει.

Το επόμενο πρωί, το κορίτσι πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτό εκτός από την Μπελού Αλσάμπα (Αλίκη Ανδρειωμένου), μια μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε. Προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητάει να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από εκείνον, τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ) που οδήγησε στο θάνατο τη μικρή Ρομά. Τώρα, ο Φίλιππος πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής… Να ασχοληθεί με τη γυναίκα του, Μαριτίνα Απέργη (Θάλεια Ματίκα) ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο; Όταν αποφασίσει να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει… ανάποδα για τον ίδιο…

Η διοικητής του νοσοκομείου Γαλάτεια Παράσχη (Βάνα Πεφάνη) δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, η συνεργάτης του, γιατρός ογκολόγος, Εριέττα Φωτιάδη (Λένα Παπαληγούρα) θα προσπαθήσει να τον σταματήσει, κι όλο το νοσοκομείο θα βρεθεί εναντίον του με αποτέλεσμα ο ίδιος θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μόνοι του σύμμαχοι στον αγώνα του μια νεαρή αγωνίστρια δημοσιογράφος, η Θάλεια Μελά (Εριέττα Μανούρη) και ο καρδιακός του φίλος και γιατρός αναισθησιολόγος, Ραφαήλ Αναλυτής (Ιωάννης Παπαζήσης).

Ποιος του έστησε αυτή την καλοστημένη παγίδα; Τι ρόλο έπαιξε η γυναίκα του και ο συνεργάτης της, Νικήτας Στεργίου (Γιώργης Τσαμπουράκης) στην ιστορία; Θα καταφέρει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να δικαιωθεί; Εμπιστεύτηκε τα σωστά άτομα ή οι φίλοι του ήταν οι εχθροί του;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.