«Αυτή η νύχτα μένει» | Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

«Αυτή η νύχτα μένει» | Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Όλες οι εξελίξεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο Στρατής και η Ζέτα συνεχίζουν να περνούν τρυφερές στιγμές μαζί, αγνοώντας ότι ο Στέλιος κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τον Βαρδάρη. Ο Αλέξανδρος, όμως, διεξάγει τη δική του έρευνα αποκρύπτοντας στοιχεία από τον διοικητή του. Από την άλλη πλευρά, η σχέση του Χρήστου με τις κόρες του φθάνουν στα άκρα και η σύγκρουσή του με τον Αλέξανδρο μοιάζει αναπόφευκτη.

Η σειρά έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, γοητεύοντας ιδιαιτέρως τις γυναίκες που της χάρισαν την πρωτιά με ποσοστό 18,2% στις ηλικίες 18-54, από 14 έως 16 Νοεμβρίου.

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 16

Ο Χρήστος φεύγει στην Αθήνα αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτήματα για τον Αλέξανδρο. Εκείνος από την άλλη έχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει.

Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία, ενώ η Μυρτώ συνεχίζει τα ψέματα στον Μανωλάκη και το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα. Η Ζέτα με το Στρατή από την άλλη ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται στο γραφείο του Στέλιου.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 17

Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και κρύβει από το Στέλιο την αναφορά του Θέμη για το Στρατή. Εκείνος από την άλλη πιεσμένος από τον Χρήστο, τον στέλνει για νέα έρευνα. Στο μεταξύ η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένεια της, ενώ ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη.

Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Η Ζέτα και ο Στρατής από την άλλη, μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους. Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά- σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.

«Αυτή η νύχτα μένει» | Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 18

Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά. Η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ ο Γιώργης πάει να βρει τη Βρεττώ. Ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από το Στρατή για την αδελφή του. Εκείνος συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους.

Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο. Και η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.