To νέο «μη κατάλληλο» επεισόδιο Κων/νου & Ελένης που έκοψαν από τις μεσημεριανές επαναλήψεις

22 χρόνια μετά, με εικόνα που δεν πιστεύεις: Σε αυτή τη σειρά μπαίνει ο «μπάρμαν Νικόλας» του «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Pic)

Αφήνει για λίγο τα ριάλιτι.

Οινοχόος, η μεγάλη επιστροφή. Ο Στέργιος Νένες, ο άνθρωπος που τον μάθαμε από τον ρόλο του Νικόλα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», που απέχει πολλά χρόνια από την υποκριτική σε επίπεδο τηλεόρασης, θα επιστρέψει σε αυτό που μας συστήθηκε και του άνοιξε σαφώς πολλές πόρτες. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις κάνουν πολύ καλά ποσοστά και διατηρούν την αναγνωρισιμότητά του.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει απασχολήσει τα μίντια, ιδίως τα διαδικτυακά, αφού κατά καιρούς προβάλλονται άρθρα για τον ρόλο που έχει σε επιτυχημένα ριάλιτι, όπως το MasterChef, και σε όχι και τόσο επιτυχημένα, όπως η «Φάρμα», ενώ στο βιογραφικό του έχει και το «Globetrotters» που είδαμε στο STAR πριν 3 χρόνια και τώρα το «Asia Express».

Σε αυτά είχε και έχει θέση creative content producer, είναι δηλαδή ο άνθρωπος πίσω από το concept και την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το ZNews, ο Στέργιος Νένες θα κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά «Κάνε Ότι Κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην ΕΡΤ.

Όσο για την εικόνα του; Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ο χρόνος του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο!

22 χρόνια μετά, με εικόνα που δεν πιστεύεις: Σε αυτή τη σειρά μπαίνει ο «μπάρμαν Νικόλας» του «Κωνσταντίνου & Ελένης» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.