Σασμός | To τελειωτικό χτύπημα στην Αρυρώ - Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | Τι σχεδιάζει ο ALPHA μετά το τέλος της σειράς

Η επόμενη μέρα του ALPHA μετά το τέλος της σειράς.

Ο «Σασμός» ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ALPHA τα τελευταία χρόνια. Η ιστορία της βεντέτας των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο.

Η σειρά ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και λόγω της επιτυχίας της πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της φετινή σεζόν και ο ALPHA καταστρώνει τα σχέδιά του για την αντικατάστασή της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Real Life, η δημοφιλής σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, καθώς θα έχει επιτευχθεί ο πολυπόθητος «Σασμός» μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο τραπέζι των συζητήσεων λοιπόν, έχει τεθεί η δημιουργία του σίκουελ της σειράς. Θα πρόκειται για νέα σειρά που θα έχει κοινές αναφορές και στοιχεία από τα τεκταινόμενα στην Άνω Ποριά. Ο ALPHA σκέφτεται το ενδεχόμενο να διατηρηθεί η ίδια σεναριακή και σκηνοθετική ομάδα του «Σασμού» στο σίκουέλ του.

Στη νέα σειρά είναι πιθανόν να συνεχίσουν 2-3 πρωταγωνιστές του οι οποίοι θα διατηρήσουν τον ρόλο που είχαν και θα αποτελέσουν κεντρικό άξονα για τη συνέχεια της ιστορίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.