Σασμός spoiler | Ο Σταύρος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται την Αργυρώ με τον χειρότερο τρόπο

Σασμός spoiler | Ο Σταύρος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και εκδικείται την Αργυρώ με τον χειρότερο τρόπο

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου επιστρέφει ο «Σασμός» στο πρόγραμμα του ALPHA, με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά η τεταμένη σχέση της Αργυρώς με τον Σταύρο, ο οποίος εξοργισμένος πλέον με το πόσο κοντά έχει έρθει η γυναίκα του με τον Αστέρη, βάζει μπρος ένα σκληρό σχέδιο εκδίκησης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Τηλεθεατής», την απειλεί πως θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρο το χωριό φωτογραφίες που αποδεικνύουν την παράνομη σχέση της με τον Αστέρη.

Αναλυτικά όσα διαβάζουμε:

Φωτογραφίες που αποδεικνύουν την παράνομη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη φτάνουν στα χέρια του Σταύρου. Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την απιστία της, θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο. Εκτός εαυτού, ετοιμάζεται να τη διασύρει σε όλη την περιοχή, απειλώντας την πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη. H Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα.

Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει, μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Μιλά στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι, για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.