Ετοιμάζεται ο 3ος κύκλος του «Έτερος Εγώ» | Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε (Vid)

Ετοιμάζεται ο 3ος κύκλος του «Έτερος Εγώ» | Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε (Vid)

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Το «Έτερος Εγώ» ομολογουμένως… έκλεψε καρδιές και με τους δύο του κύκλος. Ο τρίτος είχε προαναγγελθεί από την Cosmote TV και τα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν. Μάλιστα το κανάλι έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς.

Σε αυτόν τον κύκλο όλες οι υποθέσεις θα κλείσουν και τα ερωτήματα θα απαντηθούν, σύμφωνα με τους παραγωγούς. Και τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο, 8 επεισοδίων; Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά.

Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Κατερίνα Φιλιώτου και συμμετέχουν (μεταξύ άλλων) οι ηθοποιοί Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Λαγούτης, Μαριάννα Τουμασάτου, Μάνος Βακούσης, Άννα Μενενάκου, Κόρα Καρβούνη, Τάσος Νούσιας, Δημήτρης Καπετανάκος, Βίκυ Παπαδοπούλου και Κατερίνα Διδασκάλου.

Η επίσημη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς στην Cosmote TV δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2023.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.