Αποκάλυψη για «Δυο Ξένους»: «Να έχουμε γύρισμα στις 09:00 και να έρχεται στις 12:00 η άλλη, ε αυτό είναι γαϊδουριά» (Vid)

Αποκάλυψη για «Δυο Ξένους»: «Να έχουμε γύρισμα στις 09:00 και να έρχεται στις 12:00 η άλλη, ε αυτό είναι γαϊδουριά» (Vid)

Η Τιτίκα Στασινοπούλου ανοίγει τα χαρτιά της για τους «Δυο Ξένους».

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- και στους «Δυο Ξένους» όπου συμμετείχε ως «Ζωίτσα», υποδυόμενη τη μητέρα της Μαρίνας Κουντουράτου.

Η ίδια δήλωσε δυσαρεστημένη που η σειρά δεν προχώρησε σε τρίτο κύκλο, ενώ έριξε τα βέλη της και στην ηθοποιό που εμφανιζόταν μονίμως καθυστερημένη στο γύρισμα.

Θλιβερό φινάλε για τη Μαρίνα Κουντουράτου | Αυτό είναι το πραγματικό τέλος των «Δυο Ξένων» που δεν είδαμε ποτέ (Vid)

«Θυμάμαι πολύ έντονα ότι είχε πολύ ωραίο κείμενο, πολύ ωραίες συνεργασίες, γύρω μου ήταν πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι. Δύο επεισόδια, μου είχαν δώσει εμένα, τελικά έκανα 4,5. Θέλανε να κάνουνε τρίτο κύκλο οι συγγραφείς, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος που θα έκανε τον άντρα μου. Τελικά δεν θέλησαν να συνεχίσουν. Θεωρώ ότι ήταν κουταμάρα αυτό, όχι γιατί δεν συνέχισα εγώ αλλά γιατί δεν συνέχισε μία πάρα πολύ καλή δουλειά.

Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική για να δεις πού πάει και πού οδηγεί και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, τότε είναι αυτοκτονική η άλλη. Να έχουμε γύρισμα στις 9:00 και να έρχεται στις 12:00 η άλλη, ε αυτό είναι και γαϊδουριά», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε, μάλιστα, μιλώντας για τις σχέσεις της με τους πρωταγωνιστές της σειράς:

«Εγώ παρέα με τους ηθοποιούς δεν έκανα γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ένα πολύ καλό παιδί. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι έλεγαν ότι έκανε, δεν πιστεύω τίποτα. Εγώ πιστεύω αυτό που γνώρισα. Με την Εβελίνα Παπούλια δεν ήμασταν φίλες.  Όμως ίσα, ίσα, εγώ την αγαπώ την Εβελίνα και την αγαπούσα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.