Σασμός | Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας και το συγκλονιστικό trailer

Σασμός | Το νέο viral σκηνοθετικό λάθος με τον Μαθιό που δεν πέρασε στα ψιλά (Vid)

Πώς να μην το προσέξουν οι φανατικοί της σειράς;

Ακόμα και οι πιο οργανωμένες και προσεγμένες τηλεοπτικές παραγωγές μπορούν να κάνουν λάθη τα οποία το άγρυπνο βλέμμα των φαν τους δεν μπορεί να μην τα προσέξει. Σε ένα τέτοιο ατόπημα έπεσε για ακόμα μία φορά και ο «Σασμός», η υπερεπιτυχημένη σειρά του ALPHA όπου στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου της Πέμπτης – η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας- έλαβε χώρα ένα παιδαριώδες λάθος το οποίο άμεσα αναγνώρισαν οι χρήστες του Twitter.

Στην εν λόγω σκηνή βλέπουμε ένα σκηνοθετικό τέχνασμα για να πει η Ξένια στην Νάντια την φράση: «Αυτός είναι ο πατέρας  σου», με την κάμερα να γυρίζει και να δείχνει τον Μαθιό να στέκεται στον τοίχο σε κοντινή απόσταση μία φωτογραφία του Στεφανή.

Το πλάνο δείχνει τον Μαθιό αφήνοντας την εντύπωση πως αυτός είναι ο πατέρας, όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δείξει ότι είναι ο Στεφανής που… ξαφνικά εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία η οποία όμως δεν υπήρχε στο σημείο εκείνο στα προηγούμενα επεισόδια!

Η φωτογραφία πράγματι εμφανίστηκε στο σαλόνι του σπιτιού χωρίς να την έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενα επεισόδια, για να εξυπηρετήσει την ανάγκη του σεναρίου και του σκηνοθετικού τρικ του trailer.

Αλλά πώς να μην το προσέξουν οι φανατικοί της σειράς που ασχολούνται με κάθε λεπτομέρεια;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.