Ξεκινούν τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

«Το Καφέ της Χαράς»: Πότε επιστρέφει στους δέκτες μας;

Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.

Στην εφημερίδα Real παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας.

Όπως είναι λογικό, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» αλλά και την ξαφνική διακοπή των γυρισμάτων λόγω πανδημίας, όπως επίσης και για το πότε επιτέλους θα προβληθούν τα νέα επεισόδια που δεν είδαμε την περασμένη σεζόν.

Όπως αποκάλυψε, η «πρεμιέρα» -ουσιαστικά η συνέχεια του περσινού κύκλου θα έλεγε κανείς- θα λάβει χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο, δηλαδή στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021.

«Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι οι άλλοι, παλιοί και νέοι, που είναι ένας-ένας έξοχοι στους ρόλους τους. Τους αγαπώ και τους καμαρώνω όλους», είπε και συνέχισε:

«Ο κορωνοϊός μάς έδωσε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε με την Άννα Χατζησοφιά πολλές καινούργιες ανατροπές και νομίζω ότι οι θεατές θα εκπλαγούν ευχάριστα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.