Πρεμιέρα για το «Αυτή η νύχτα μένει» - Αναλυτικά όσα θα δούμε στα 2 πρώτα επεισόδια

«Αυτή η νύχτα μένει» | Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Ο βιασμός της Μυρτώς αλλάζει τις ισορροπίες στο «Όνειρο».

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είναι συγκλονιστικές.

Η Μυρτώ δεν μπορεί να διαχειριστεί ό,τι βίωσε και η συμπεριφορά της είναι απρόβλεπτη, ο Χρήστος και η Βάσω αφήνουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, η οικογένεια του Στέλιου διαλύεται, η πίεση του Παπαδόπουλου στον Στρατή κορυφώνεται, η Ζέτα και η Νίτσα είναι αποφασισμένες να φύγουν από το Αγρίνιο αλλά ο Γιώργης θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Νίτσα.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα:

Πέμπτη 26/1

Συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της θα παγώσει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή. Στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. Η Αγλαΐα μένει άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου ενώ ο Στέλιος περί άλλα τυρβάζει. Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή.

Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας θα κυνηγήσει το Μίλτο που τα έχει χαμένα. Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας, υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος αφήνει στην άκρη το πρόβλημα του και εξαγριωμένος επιχειρεί να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.

Παρασκευή 27/1

Στο «Όνειρο», φορώντας ένα φόρεμα της Νίκης, η Μυρτώ προσπαθεί να δείξει πως όλα είναι καλά. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μην φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο. Ο Στέλιος χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα, που αρχίζει να βγαίνει από το λήθαργο της. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι. Η Φωτεινή φεύγει από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει αν πραγματικά είπε την αλήθεια για τον προορισμό της.

Η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη, ενώ ο Χρήστος τα χάνει. Η Μυρτώ, μεταμορφωμένη σε «βασίλισσα της βραδιάς», βυθίζεται στην παράνοια, το «πλήρωμα» του «Ονείρου» με πρωτοστάτη τον Πόντικα προσπαθεί να τη σώσει και τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του. Ο Χρήστος θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.