Σασμός spoiler | Ολέθρια συνάντηση Αργυρώς - Αστέρη μετά τον φόνο του Πετρή

Σασμός spoiler | Ο Αντώνης αιμόφυρτος στα χέρια της Μαρίνας την ημέρα του γάμου τους

Η δολοφονική επίθεση που «παγώνει» ξανά την Άνω Ποριά.

Μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας μας επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια του «Σασμού», με τους Βρουλάκηδες να πασχίζουν για ακόμα μία φορά να μαζέψουντα κομμάτια τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MYtv για τα νέα επεισόδια του «Σασμού»:

Πολλά μέτωπα είναι ανοιχτά για τους Σταματάκηδες, ενώ ο Ευθύμης έχει γίνει ο εφιάλτης για όλους όσοι εμπλέκονται μαζί του. Ωστόσο, το «χτύπημα» θα έρθει εκεί που δεν το περιμένει και θα είναι καταστροφικό. Ο Μαθιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη για τα χρωστούμενα του Στεφανή και βρίσκεται σε απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο. Στο πλάι του βρίσκεται ο Αστέρης, ο οποίος όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει.

Και όσο οι μέρες περνούν τόσο περισσότερο εντείνονται οι απειλές του Φαρμάκη ο οποίος φροντίζει να προκαλεί τον Μαθιό μέσω της Βασιλικής. Έτσι, ο Μαθιός αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει η ίδια τον αδίστακτο άντρα.

Σασμός spoiler | Ο Αντώνης αιμόφυρτος στα χέρια της Μαρίνας την ημέρα του γάμου τους

Οι δυο τους συναντιούνται αλλά ο Ευθύμης μοιάζει δυνατός αντίπαλος για να κάνει πίσω. Μάλιστα, το σκληρό του πρόσωπο θα δει και ο Πάνος ο οποίος πέφτει νεκρός από τα χέρια του μιας και ο Φαρμάκης βλέποντας τις φωτογραφίες του συνεργάτη του από τη συνάντησή του με την Αιμιλία πίστεψε πως αυτός είναι το «καρφί» της Αστυνομίας.

Ο Ευθύμης αφού ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο, κάνει και μία συζήτηση με τον Λευτέρη. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο οινοποιείο ο Ευθύμης έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη καταστροφή. Άγνωστοι έχουν παραβιάσει τον χώρο και έχουν καταστρέψει τα πάντα. Πίσω από όλα κρύβεται ο Μαθιός και τα ξαδέλφια του οι οποίοι θέλησαν να δώσουν ένα προειδοποιητικό χτύπημα στον Φαρμάκη για να του αποδείξουν πως δεν τον φοβούνται. Ο Φαρμάκης είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος να μάθει ποιος κατέστρεψε το οινοποιείο και να εκδικηθεί.

Νέο πλήγμα για τη Μαρίνα

Κι ενώ οι μέρες περνούν και η ζωή της Αργυρώς μπαίνει σε μία τάξη, ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να παντρευτούν. Και οι δύο ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα και ο αστυνομικός δεν μπορεί να πιστέψει πως μετά από τόσα χρόνια η μοναδική γυναίκα που αγάπησε θα γίνει δική του. Όλοι όσοι τους αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός του Αντώνη ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα αδίστακτο σχέδιο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαρίνα φτάνει στην εκκλησία χαρούμενη όπου την περιμένει ο Αντώνης συγκινημένος. Η ζωή τους δίνει ακόμη μία ευκαιρία για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, όλα αλλάζουν μέσα σε μία στιγμή. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αντώνης αντιδρά ακαριαία και πέφτει μπροστά στη Μαρίνα. Όλοι σαστίζουν όταν διαπιστώνουν πως ο Αστυνομικός έχει χτυπηθεί και αιμορραγεί. Η Μαρίνα σπαράζει ενώ οι πιο ψύχραιμοι καλούν ασθενοφόρο.

Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου θα δώσει μία τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαρίνα βλέπει ξανά τον άντρα που αγαπά να χαροπαλεύει και οι μέρες θλίψης του παρελθόντος γυρνούν ξανά στο μυαλό της.

Ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από όλα. Ήθελα να τιμωρήσει τον Αντώνη με τον ίδιο τρόπο και να σκοτώσει τη Μαρίνα την ημέρα του γάμου τους. Μόνο που ο αστυνομικός θυσιάστηκε για εκείνη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.