Σασμός | Νεκρός ο Σταύρος μετά το σφοδρό χτύπημα

Σασμός | Νεκρός ο Σταύρος μετά το σφοδρό χτύπημα

Τι τον οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα.

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον «Σασμό» στα επόμενα επεισόδια της σειράς την εβδομάδα που ξεκίνησε, με τις εξελίξεις για κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA να είναι ραγδαίες και να επηρεάζουν το μέλλον τους. Ένας από αυτούς που δυστυχώς θα έχει άσχημη κατάληξη είναι ο Σταύρος.

Όπως διαβάζουμε στο Youfly, ε δεδομένα ότι ο Σταύρος παίρνει τον Πετράκη, εξαφανίζονται και τον κρύβει χωρίς να αποκαλύπτει πού τον έχει κρυμμένο, το κλίμα γύρω από το πρόσωπό του βαραίνει αφού εξοργίζει τους πάντες, ακόμα και αυτούς που θα στεκόντουσαν στο πλευρό του.

Ένα σημάδι θα αποκαλύψει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο μικρός Πετρής και το δράμα θα ξεκινήσει. Αστέρης και Μαθιός κατευθύνονται στο σημείο την ίδια ώρα που ο Σταύρος καταλαβαίνει βλέποντάς τους από μακριά ότι τα περιθώρια στενεύουν, μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και προσπαθεί να διαφύγει, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι Σταματάκηδες τον ακολουθούν με την καταδίωξη να έχει πολύ άσχημη κατάληξη για τον Σταύρο καθώς θα συγκρουστεί με σφοδρότητα όταν θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του βγαίνοντας εκτός δρόμου. Οι Σταματάκηδες θα καλέσουν ασθενοφόρο όμως η κατάστασή του θα είναι πολύ σοβαρή. Ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο με την Αργυρώ να είναι στο πλευρό του τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.