Σασμός | Με αυτή τη γυναίκα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη η Θοδώρα - Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Σασμός | Με αυτή τη γυναίκα πιάνει στο κρεβάτι τον Λευτέρη η Θοδώρα – Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη ζωή του Λευτέρη και της Θοδώρας στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Δεν αρκούσε που η τελευταία τον προειδοποίησε πως για να συνεχίσουν θέλει να σταματήσει οριστικά η συνεργασία του με τον Ευθύμη Φαρμάκη, τώρα θα εμφανιστεί στο κάδρο και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία ξέρει πολύ καλά τα κρυφά του μυστικά.

Όπως διαβάζουμε στο mediatime.gr, η Έλενα φτάνει τυχαία στο χωριό, καθώς εκεί θα βρεθεί ο φίλος της που συνεργάζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Όταν δει μπροστά της τον Λευτέρη στο νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει θα ταραχθεί αφού δίπλα του θα είναι και η Θοδώρα, αλλά δεν Θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Θα τον παρακολουθήσει και όταν τον βρει μόνο του, θα τον ρωτήσει ξεκάθαρα τι σκαρώνει. Η Έλενα ξέρει πως ο Λευτέρης είναι αστυνομικός και καθώς το πάθος της για εκείνον φουντώνει, δεν θα διστάσει να τον εκβιάσει.


Εκείνος όμως θα της πει πως οι λογαριασμοί τους έκλεισαν όταν λίγες ημέρες πριν παντρευτούν την έπιασε με τον καλύτερό του φίλο. Η Έλενα θα αντιδράσει. Θα του ριχτεί και όταν δει ότι εκείνος δεν έχει διάθεση να ανταποκριθεί, θα τον απειλήσει για τη διπλή του ταυτότητα και ο Λευτέρης σοκάρεται από τον τρόπο της. Τελικά κανονίζει να βρεθούν λίγο αργότερα στο σπίτι του, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, προκειμένου να λογαριαστούν μια και καλή.

Το πάθος μεταξύ τους δεν αργεί να φουντώσει. Αρχίζουν να φιλιούνται έντονα και εκείνη φαίνεται ευχαριστημένη που παίρνει μετά από πολύ καιρό αυτό που Θέλει. Ο Λευτέρης καταλαβαίνει πως όλο αυτό που ξεκινάει δεν θα του βγει σε καλό και όπως φαίνεται δεν έχει άδικο, αφού κλειδιά του σπιτιού του έχει και η Θοδώρα, η οποία μπαίνει ξαφνικά μέσα στο σπίτι και τους βλέπει σε ερωτικές περιπτύξεις. Εκείνη θα εξαφανιστεί από μπροστά του αλλά λίγες ημέρες αργότερα θα κάνουν μια ήρεμη συζήτηση. Το οφείλουν άλλωστε στη σχέση τους.

Ο Λευτέρης αποφασίζει να της εξηγήσει τα πάντα από την αρχή για τον διπλό του ρόλο στην Ανω Ποριά και παρόλο που η Θοδώρα καταλαβαίνει, του θέτει τελεσίγραφο να αποκαλύψει σε όλους την πραγματική του ταυτότητα και να φύγουν μαζί. Τίποτα λιγότερο δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί από εκείνον αν Θέλει η σχέση τους να συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.