Σασμός spoiler | Η αλήθεια για το ερωτικό παρελθόν Καλλιόπης και Παύλου - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σασμός spoiler | Η αλήθεια για το ερωτικό παρελθόν Καλλιόπης και Παύλου – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο Παύλος την είχε ζητήσει σε γάμο!

Την άγνωστη σχέση Καλλιόπης και Παύλου στον «Σασμό» για την οποία θα μ’άθουμε στα προσεχή επεισόδια αποκαλύπτει το TV24.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, σε μια άλλη εποχή, όπου οι βεντέτες δεν είχαν θέση ανάμεσα στους ανθρώπους και οι γονείς κανόνιζαν τους γάμους των παιδιών τους, η οικογένεια Βρουλάκη έψαχνε διακαώς νύφη για τον γιο της, Παύλο.

Η Καλλιόπη, ένα κορίτσι που επίσης γεννήθηκε στην Ανω Ποριά, ήταν η πιο όμορφη και προικισμένη απ’ όλα, και όταν ο πατέρας του Παύλου τού την έδειξε, εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να την κάνει γυναίκα του. «Σωστά αποφάσισες, Παύλο παιδί μου. Με μια γυναίκα σαν την Καλλιόπη θα καταφέρεις μόνο να κάμεις φαμίλια σωστή. Αύριο κιόλας θα μιλήσω στον πατέρα της να πάμε να ζητήσουμε τη χέρα της», του είπε ο πατέρας του, ο οποίος και τήρησε την υπόσχεσή του.

Όντως, την επόμενη μέρα ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της, ο οποίος και τους κάλεσε οικογενειακώς στο σπίτι για να συζητήσουν. Ο Παύλος ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι με ορμή, σίγουρος πως θα έκανε το μελαχρινό κορίτσι δικό του, όμως τελικά έκανε λάθος. Παρόλο που ο πατέρας της Καλλιόπης δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση στην πρόταση γάμου, είχε τελικά η ίδια. Βλέπετε ήταν ήδη ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταματάκη και οι δυο τους, κρυφά από όλους έκαναν σχέδια να περάσουν τη ζωή τους μαζί.

Σασμός spoiler | Η αλήθεια για το ερωτικό παρελθόν Καλλιόπης και Παύλου - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

«Κόρη μου, σκέψου το. Ο Παυλής είναι από καλή οικογένεια, έχει δουλειά και είναι τίμιος. Ένας τέτοιος άντρας σου αξίζει. Παντρέψου τον και θα δεις πως θα τον αγαπήσεις με τον καιρό», της είπε ο πατέρας της – μεταξύ άλλων. Όμως εκείνη δεν θα πρόδιδε τον Βασίλη της ποτέ. Αμέσως έγινε εχθρός της οικογένειάς της και πιο συγκεκριμένα της μήνυσαν πως αν δεν παντρευόταν τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα είχε καμία θέση στο σπίτι τους και φυσικά θα την αποκλήρωναν.

Εκείνη, δυναμική από μικρή, δεν το σκέφτηκε στιγμή παραπάνω. Χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα της, άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Ο Παύλος και η οικογένειά του προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος και η Καλλιόπη δεν θέλησε να πάρει το επίθετο Βρουλάκη, όμως δεν τα καταφέρνουν. Λίγο καιρό αργότερα που τη βλέπουν στο πλευρό του Βασίλη Σταματάκη, αντιλαμβάνονται πως η καρδιά της ήταν δοσμένη αλλού από καιρό. Ο Παύλος συνεχίζει τη ζωή του, γνωρίζει την Αιμιλία και κάνει οικογένεια μαζί της, αλλά ποτέ δεν ξεχνά το «όχι» που του είπε η Καλλιόπη. Μια κόντρα ξεσπά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες σε κάθε τους τυχαία συνάντηση.

Σασμός spoiler | Η αλήθεια για το ερωτικό παρελθόν Καλλιόπης και Παύλου - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο Βασίλης δεν έμαθε ποτέ πως αντίζηλός του ήταν ο Παύλος όμως ο τελευταίος δεν έπαψε στιγμή να τον πολεμάει με κάθε αφορμή. Μια από αυτές ήταν και τα κτήματα, που αύξαναν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος είχε μεγαλύτερο μέρος της γης. Η βεντέτα τους αναζωπυρώθηκε όταν η αδελφή του Βασίλη, Ανθούλα, ερωτεύτηκε τον ξάδελφο του Παύλου, Μάρκο, αλλά εκείνος τελικά παντρεύτηκε τη Μαρίνα.

Στο σήμερα, η Αργυρώ και ο Αστέρης «πληρώνουν» τις αντιζηλίες και τις κόντρες εκείνων και μόνο αν η Καλλιόπη και ο Παύλος βάλουν τέλος στις σκέψεις του παρελθόντος θα επέλθει ο σασμός…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.