Σασμός spoiler | Πλησιάζει το τέλος του Μαθιού - Όσα θα δούμε

Σασμός spoiler | Πλησιάζει το τέλος του Μαθιού – Όσα θα δούμε

Μεγάλος ο κίνδυνος για τον Μαθιό.

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού».

Και ο «Τηλεθεατής» έχει όλο το ρεπορτάζ.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, για να φτάσει στο στόχο του. Ζητά από τον Βαγγέλη να μπει κρυφά στο σπίτι του και να ψάξει τις κούτες με τα πράγματά του. Εκείνος βρίσκει κάποια έγγραφα και τα φωτογραφίζει. Μεταξύ αυτών, φωτογραφίζει και το γράμμα του Κώστα. Το άλλοθι που προσφέρει ο Βαγγέλης στον Ευθύμη είναι απρόσμενο, μόνο που θα φέρει την Ντίνα σε δύσκολη θέση, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να χωρίσουν, ενώ η Νάντια με τον Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν μόνο φίλοι. Την ίδια στιγμή, και η Αιμιλία δίνει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Παύλο, παίρνοντας τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της και αφήνοντάς τον σωστό ράκος. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA κλονίζουν τους Σταματάκηδες, την ώρα που ένας μεγάλος κίνδυνος πλησιάζει.

Ο Βαγγέλης δίνει τις φωτογραφίες που τράβηξε από τα έγγραφα που βρήκε στο σπίτι του Τόλη και ο Ευθύμης κρατά στα χέρια του το πολυπόθητο γράμμα του Κώστα. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό φαίνεται να έχει ξεκινήσει. Ο Ευθύμης θα αξιοποιήσει με κάθε τρόπο τον πολύτιμο «άσσο» που έχει στα χέρια του, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Παράλληλα, ο Μαθιός επιδιώκει μια συνάντηση με τον Παύλο, ενώ ο Ευθύμης παίρνει απ’ τον Λευτέρη μια πληροφορία που ίσως του σώσει τη ζωή. Ο Τόλης αγνοεί ότι το γράμμα του Κώστα βρίσκεται στα χέρια του Ευθύμη, κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο και για τον ίδιο. H Βασιλική, από την άλλη, αγωνιά για την τύχη της Νάντιας, που φεύγει από το σπίτι τους, ενώ η Αργυρώ με αναφιλητά ανακοινώνει στον Αστέρη ότι θα φύγει με τον Πετρή για την Αυστραλία, υποκύπτοντας στις ασφυκτικές πιέσεις του θείου της, Παύλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.