Σασμός spoiler | Δυσάρεστα τα νέα για την υγεία του Αντώνη - Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές με τις εξελίξεις

Σασμός spoiler | Δυσάρεστα τα νέα για την υγεία του Αντώνη – Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές με τις εξελίξεις

Θα καταφέρει τελικά να κρατηθεί στη ζωή;

Μεγάλες ήταν οι αντιδράσεις κατά την προβολή της σκηνής της δολοφονικής επίθεσης στους Μαρίνα Βρουλάκη – Αντώνη Φραγκιαδάκη στον «Σασμό».

Οι τηλεθεατές θεώρησαν πως όσα είδαμε δεν είχαν ιδιαίτερη δόση αληθοφάνειας, ενώ ασχολίαστη δεν έμεινε και η «απουσία» της Μαρίνας από την επίμαχη σκηνή.

Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο, πάντως, δεν ήταν παρά… η σφαίρα στο κεφάλι του Φραγκιαδάκη, η οποία τον βρήκε λίγο πιο δεξιά από τον κρόταφο, με τον γιατρό και πρώην σύζυγο της Αιμιλίας, Δημήτρη Μαραθάκη, να υποστηρίζει πως η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Φαίνεται, όμως, πως οι τηλεθεατές δεν πείστηκαν ιδιαίτερα ότι θα ήταν δυνατόν με αυτό το χτύπημα να επιβιώσει κάποιος, ενώ ένας χρήστης του Twitter, υποστήριξε με ένα «καλό» ζουμ πως η σφαίρα τον βρήκε ξυστά από το σημείο βολής του Ευθύμη Φαρμάκη και δεν μπήκε καν στο κρανίο.

Οπότε και πάλι δεν δικαιολογείται η κατάστασή του…

Ζει ή πεθαίνει ο Αντώνης;

Το ερώτημα που βασανίζει τους τηλεθεατές, έχει απάντηση. Όπως είχε επιβεβαιώσει ο ALPHA μήνες πριν -όταν ξεκίνησαν τα πρώτα spoilers περί δολοφονίας του Φραγκιαδάκη- ο Αντώνης δεν πρόκειται να πεθάνει στη σειρά! Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θα πάθει και ανακοπή κατά τη διάρκεια του πολύ σοβαρού χειρουργείου του. Οι γιατροί θα καταφέρουν να τον επαναφέρουν, όμως η «επιστροφή» του κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μόλις συνέλθει θα έχει αμνησία και μερικά ακόμα σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με την κατάσταση του εγκεφάλου του. Η επογοήτευση των τηλεθεατών είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- τεράστια, καθώς η Μαρίνα θα συνεχίσει για καιρό να βασανίζεται μετά τις δολοφονίες του πρώτου της συζύγου, του γιου της και την απόπειρα σε βάρος του άνδρα που μόλις παντρεύτηκε.

Το ακόμα χειρότερο δε, είναι πως δεν είναι βέβαιο αν ο Αντώνης θα ανακάμψει, καθώς υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε να συνεχίζει στα επεισόδια με πλήρη απώλεια μνήμης…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.