Nέες αποχωρήσεις-βόμβα από τη «Μουρμούρα» - Οι 2 πρωταγωνιστές που ανακοίνωσαν το τέλος τους

Nέες αποχωρήσεις-βόμβα από τη «Μουρμούρα» – Οι 2 πρωταγωνιστές που ανακοίνωσαν το τέλος τους

Είναι επίσημο.

Με σοβαρές απώλειες θα συνεχίσει στον ALPHA τη νέα τηλεοπτική σεζόν η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Mετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της τηλεοπτικής Βούλας – κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου- σειρά είχαν ακόμα 2 πρωταγωνιστές να γνωστοποιήσουν το τέλος τους από την αγαπημένη σειρά του καναλιού της Κάντζας.

Ο λόγος για τους Μαρία Χάνου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι σε συνέντευξή τους στο «Happy Day» ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

«Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με την Μαρία στην ‘Μουρμούρα’, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Είναι τρομερά δύσκολο, γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις να δεις τι θα κάνεις παρακάτω. Η ‘Μουρμούρα’ είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον είναι υπέροχο και ξαφνικά πρέπει όλα αυτό να ολοκληρωθεί. Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος. Η δουλειά μας είναι τέτοια που έχει πάντα αυτό το ρίσκο. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει μετά, αλλά είναι στην φύση της δουλειάς μας», είπε ο Χατζηαγγελάκης με το τηλεοπτικό του ταίρι να συμπληρώνει:

«Ένιωσα και εγώ ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κύκλο. Ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση. Δεν αφήσαμε κάτι στην μέση και υπάρχει μεγάλη συγκίνηση».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.