Μετά το τέλος της «Βουλίτσας»: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Μηνά στη «Μουρμούρα» (Vid)

Μετά το τέλος της «Βουλίτσας»: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του Μηνά στη «Μουρμούρα» (Vid)

Δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Σημαντικές αλλαγές θα σηματοδοτήσει το τέλος της Ελένης Κοκκίδου από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Δυστυχώς, το φινάλε της τηλεοπτικής Βουλίτσας δεν αναμένεται ευχάριστο, καθώς σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, οι σεναριογράφοι «μαγειρεύουν» τον θάνατό της, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποχωρήσει από τη σειρά, αφήνοντας πίσω το τηλεοπτικό της ταίρι, τον Μηνά.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα για την εκπομπή «Breakfast@Star», στον ALPHA αναζητούν ήδη το πρόσωπο που θα… την αντικαταστήσει στην καρδιά του Μηνά.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, δύο είναι τα ονόματα ηθοποιών που έχουν πέσει στο τραπέζι προκειμένου να υποδυθούν τη νέα σύντροφο του πρωταγωνιστή στον νέο κύκλο της «Μουρμούρας» – η οποία βέβαια θα εμφανιστεί αρχικά ως φίλη.

Και αυτά δεν είναι άλλα από τα ονόματα των Χρυσούλα Διαβάτη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου! Ακόμα, βέβαια, κι αν δεν προκύψει συμφωνία με κάποια από τις δύο, στο κανάλι αναζητούν μια ηθοποιού του ίδιου βεληνεκούς.

Σημειώνεται, πάντως, πως σύμφωνα με τον Βυθούλκα οι σεναριογράφοι έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον θάνατο της Βούλας, καθώς επιθυμούν η αποχώρησή της από την ιστορία να μη λάβει χώρα με έναν τόσο βίαιο τρόπο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.