«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Τι ανέφερε πρωταγωνιστής της σειράς.

Στον «πάγο» έχει μπει η ψυχαγωγία στην ελληνική τηλεόραση. Ο κορωνοϊός έφερε δραματικές αλλαγές και στο κομμάτι της τηλεόρασης και αυτό έχει ως συνέπεια να έχουν έρθει τα πάνω κάτω και στις τηλεθεάσεις.

Τα κανάλια που στηρίζονταν στις σειρές τους έχουν χάσει σημαντικό κομμάτι από το ποσοστό τους. Ένα από αυτά είναι ο ΑΝΤ1 που μέχρι πριν την κρίση του κορωνοϊόυ κρατούσε γερά την πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών. Τεράστιο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που μεταδιδόταν στην prime time ζώνη του καναλιού.

Η μεγάλη επιτυχία της σεζόν έχει διακόψει τα γυρίσματά της εδώ και δύο περίπου μήνες. Με την επιστροφή στην όποια κανονικότητα αναμένεται και η επιστροφή των γυρισμάτων. Αυτό δήλωσε και ο Γιάννης Κουκουράκης, εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Κωνσταντή» σημείωσε σχετικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σαφή εικόνα δεν έχουμε. Μέσες άκρες ξέρουμε ότι αν πάνε καλά τα πράγματα, από την παραγωγή έχουμε την πληροφορία ότι θα ξεκινήσουμε 5 με 15 Μαΐου».

Φυσικά τα γυρίσματα θα γίνουν με τη δέουσα προσοχή και με τους κανόνες υγιεινής. Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να προβάλει τη σειρά μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν τα γυρίσματα τρέξουν δε θα προλάβουν να μεταδοθούν τα πρώτα 150 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Πάντως όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να υπάρχει σημαντικό υλικό για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.