Αυτή η νύχτα μένει | H υπόθεση και το νέο trailer της νέας σειράς του ALPHA με τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου

«Αυτή η νύχτα μένει» – Αποκλειστικό: Σκοτώνει τη Μαρίνα και… τη θάβει στον κήπο – Τα spoilers των νέων επεισοδίων

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο βρίσκονται τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία θα ολοκληρώσει τον κύκλο της στη μικρή οθόνη στο φινάλε της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ενώ όσα πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια, μοιάζουν να ξεπερνούν κάθε φαντασία σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, μία γέννα, μία απαγωγή και δύο νέες δολοφονίες αναμένεται να κρατήσουν αμοίωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτή είναι η νέα σειρά εποχής του ALPHA – Θα αντικαταστήσει το «Αυτή η νύχτα μένει»

Συγκεκριμένα, η Μυρτούλα δεν καταφέρνει να σκοτώσει το παιδί που κουβαλά μέσα της, το οποίο τελικά θα γεννήσει έχοντας στο πλευρό της τον Πόντικα, που αποδεδειγμένα πλέον τη λατρεύει.

«Αυτή η νύχτα μένει» - Αποκλειστικό: Σκοτώνει τη Μαρίνα και... τη θάβει στον κήπο - Τα spoilers των νέων επεισοδίων

Στην αντίπερα όχθη, κακά μαντάτα περιμένουν τη Διαμάντω, η οποία θα βιώσει τον χειρότερο εφιάλτη της όταν ο Διαγόρας αρπάζει το παιδί της και η ίδια κινεί γη και ουρανό για να το ξαναφέρει κοντά της, λαμβάνοντας μία απροσδόκητη βοήθεια: αυτή του Άλκη. O μικρός, τελικά, εντοπίζεται σε μια αποθήκη από τον Θοδωράκη.

«Αυτή η νύχτα μένει» - Αποκλειστικό: Σκοτώνει τη Μαρίνα και... τη θάβει στον κήπο - Τα spoilers των νέων επεισοδίων

Ούτε η Νίτσα, όμως, μένει με σταυρωμένα τα χέρια, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της και βγάζοντας από τη μέση οριστικά τον Διαγόρα.

«Αυτή η νύχτα μένει» - Αποκλειστικό: Σκοτώνει τη Μαρίνα και... τη θάβει στον κήπο - Τα spoilers των νέων επεισοδίων

Όσο για τη Μαρίνα; Το τέλος της θα είναι φρικτό. Όπως μαθαίνουμε, ο μεγάλος έρωτας του Στρατή θα δολοφονηθεί άγρια από τη μάνα του δημάρχου, τη Βρεττώ, η οποία μη έχοντας σκοπό να καταλήξει στη φυλακή για χάρη της, τη θάβει στον κήπο του σπιτιού τους!

Κάπως έτσι, σβήνει και η τελευταία πιθανότητα επανασύνδεσης Μαρίνας – Στρατή, καθώς ο δεύτερος έτσι κι αλλιώς πλέον τρέφει δυνατά συναισθήματα για τη Ζέτα.

Και μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να μην έχει ακόμα γυριστεί, κάτι μας λέει, όμως, πως αυτοί οι δύο δεν πρόκειται να καταλήξουν χώρια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.