Η «Έρημη Χώρα» έρχεται στην ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης

Η «Έρημη Χώρα» έρχεται στην ΕΡΤ – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης

Έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ.

«Έρημη χώρα», η νέα σειρά της ΕΡΤ, ένα σύγχρονο κοινωνικό γουέστερν σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές, έρχεται τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, και φιλοδοξεί να μας καθηλώσει και να μας αφυπνίσει…

Τα γυρίσματα αρχίζουν στις 5 Ιουνίου και θα συνεχιστούν με πυρετώδεις ρυθμούς.

Η σειρά, οχτώ επεισοδίων, παραγωγής ERTFLIX, θα προβληθεί αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ πριν από τη μετάδοσή της στην ΕΡΤ1.

Μια οδυνηρή περιπέτεια κηδεμονίας αποτελεί τον συνδετικό κρίκο που ενώνει τους ήρωες της ιστορίας μας. H Εύα, μια 10χρονη κοπέλα που πάσχει από εκλεκτική αλαλία και χάνει σε μία ημέρα και τους δύο γονείς της, ο Λουκάς, ο 65χρονος μοναχικός παππούς της, ο οποίος αρνείται πεισματικά την επιμέλειά της, και η Μαρίνα, μια 40χρονη κοινωνική λειτουργός που προσπαθεί να μην οδηγηθεί η Εύα σε ίδρυμα, εμπλέκονται σε μια επίπονη υπόθεση κηδεμονίας, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους… δαίμονές τους, αλλά ταυτόχρονα θα αναγκάσει την παγωμένη τους καρδιά να ξυπνήσει ξανά.

Παίζουν: Γιώργος Κέντρος (Λουκάς), Δανάη Σκιάδη (Μαρίνα), Γιώργος Καραμίχος (Μάνος), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (Χριστίνα), Νίκος Αρβανίτης (Στέλιος), Γιώργος Γιαννόπουλος (Σερίφης), Δημήτρης Αριανούτσος (Ανδρέας), Άννα Μαρία Μαρινάκη (Εύα), Kίττυ Παϊταζόγλου (Στέλλα), Χρήστος Κοντογιώργης (Μάρκος), Αλεξία Σαπρανίδου (Σοφία), Κωνσταντίνος Μαγκλάρας (Στράτος), Στεφανία Μαρόλα (Ντανιέλα), Carmen Ionescu (Έλενα), Mihai Dinvale (Βλαντ). Συμμετέχουν ως guests οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Ντίνα Αβαγιανού και Αδελαΐδα Κατσίδε.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης

Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά

Ενδυματολόγος: Aisha Diri

Μουσική: Δημήτρης Φριτζάλας

Μοντάζ: Σταύρος Σπανός

Παραγωγή: ERTFLIX

Εκτέλεση παραγωγής: NEEDaFIXER

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Δέκα χρόνια πριν, ληστές μπαίνουν στο αγρόκτημα του Λουκά και δολοφονούν τη γυναίκα του. Έκτοτε εκείνος μεταμορφώνεται σ’ έναν σκληροτράχηλο μοναχικό ρατσιστή, που οπλοφορεί. Έναν χρόνο μετά, ο γιος του παντρεύεται μια Ρουμάνα.

Ο Λουκάς δεν τον συγχωρεί και παύει κάθε επαφή. Σε λίγο καιρό, το ζευγάρι αποκτά τη μικρή Εύα, η οποία γεννιέται με μια σπάνια ασθένεια, που δεν επιτρέπει πάντα στη φωνή της να βγαίνει. Ο Λουκάς αρνείται να την αναγνωρίσει. Όταν, όμως, η μικρή Εύα χάνει την ίδια ημέρα και τους δύο γονείς της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, εκείνος αρνείται πεισματικά να αναλάβει την κηδεμονία της.

Έτσι, η Μαρίνα, μια κοινωνική λειτουργός με διαλυμένη οικογένεια, βάζει σκοπό της ζωής της να μην οδηγηθεί η Εύα σε ίδρυμα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.