Έρχεται στον ΑΝΤ1: Οι πρώτες εικόνες από τα τείχη της πολυαναμενόμενης «Μάγισσας»

Έρχεται στον ΑΝΤ1: Οι πρώτες εικόνες από τα τείχη της πολυαναμενόμενης «Μάγισσας»

Μια σειρά που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η «Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1 στον τομέα της μυθοπλασίας και αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Μάλιστα κάποια από τα γυρίσματα της σειράς εποχής, τα οποία έχουν ξεκινήσει πριν λίγο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Mάνη, Μαραθώνα, Αθήνα κα), θα πραγματοποιηθούν στα Σπάτα, στον χώρο ο οποίος είχε ετοιμαστεί με σκηνικά και παρουσιαζόταν ως το χωριό Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες».

Το σενάριο θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1818 στη Μάνη, όπου οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Στη Μάνη, δύο οικογένειες, που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα.

Τώρα, ο ΑΝΤ1, μας χαρίσει τις πρώτες εικόνες από τα τείχη της «Μάγισσας», βάζοντάς μας για τα καλά στο κλίμα!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν κλείσει είναι αυτά της Έλλης Τρίγγου και των Αναστάση Ροϊλού, Γιώργου Γάλλου, Μαρκέλλας Γιαννάτου, Νίκου Ψαρρά, Κατερίνας Λέχου και Τάσου Νούσια.

Σύμφωνα με το πρωινό του Star, η νέα σειρά, η οποία για λίγο καιρό είχε μπει στον «ψυγείο», αναμένεται να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.