«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Αυτός ο χαρακτήρας θα πέθαινε αν συνεχιζόταν η σειρά

Δεν το καταλάβε κανείς ούτε στις επαναλήψεις: Το ανεκδιήγητο σεναριακό λάθος στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» που δεν διόρθωσαν ποτέ

Τελικά ποιες ήταν οι διατροφικές συνήθειες των χαρακτήρων;

Aκόμα και οι πιο προσεγμένες παραγωγές της τηλεόρασης υποπίπτουν σε λάθη, συνήθως σε περιπτώσεις που ξεχνούν τι έχουν δείξει σε προηγούμενα επεισόδια αλλάζοντας κατά τη διάρκεια του σεναρίου πράγματα και λεπτομέρειες του σεναρίου. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

Η κλασική πια οικογενειακή κωμωδία του Mega προβλήθηκε από το 2007 ως το 2009 και οι χαρακτήρες της αγαπήθηκαν όσο λίγοι, με τις ατάκες του να γίνονται σλόγκαν ακόμα και 15 χρόνια μετά. Παρόλα αυτά είχε και αυτή λαθάκια στο χτίσιμο των χαρακτήρων της.

Ένα από τα πιο χτυπητά λάθη ξεκίνησε από το πρώτο επεισόδιο, όταν η Φίφη (Εύη Δαέλη) και η Εύα (Ιωάννα Πηλιχού), οι δυο κόρες της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) γνωρίζονται στο πρώτο τραπέζι της οικογένειας Μαυροτσούκαλου με την οικογένεια του Γιάννη Μπέζου και δηλώνουν και οι δυο πως είναι χορτοφάγοι.

Τα δύο κορίτσια είχαν είχαν ζητήσει για πρωινό μούσλι και υγιεινές τροφές. Μάλιστα, είχαν χαρακτηρίσει ως «πτώμα» το μπέικον που έτρωγαν τα αγόρια της οικογένειας, με εκείνες να προτιμούν να φάνε μόνο σαλάτα.

Αυτά όμως ξαφνικά αλλάζουν όταν στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Γιάννη Μπέζος τους προτείνει να πάνε στην μπιραρία του να φάνε ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο όμως μόνο για χορτοφάγους δεν ήταν. Για την ακρίβεια είχε και αυγά και μπέικον και λουκάνικα και φυσικά τηγανιτές πατάτες. Και ενώ περιμέναμε τα κορίτσια να αντιδράσουν στην πρόταση αυτού του πρωινού αντίθετα τα είδαμε κατενθουσιασμένα!

Τελικά ήταν ορκισμένες χορτοφάγοι ή όχι; Κανείς δεν το εξήγησε ποτέ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.