Το αστείο που δεν έπρεπε να βγει ποτέ στον αέρα: Αυτή είναι η ατάκα του «Παρά 5» για την οποία ο Καπουτζίδης ζήτησε συγγνώμη

Το αστείο που δεν έπρεπε να βγει ποτέ στον αέρα: Αυτή είναι η ατάκα του «Παρά 5» για την οποία ο Καπουτζίδης ζήτησε συγγνώμη

Δείτε την επίμαχη σκηνή.

Στο «φλΕΡΤ» έδωσε την τελευταία του συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του που δεν είναι άλλη από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε».

Όπως εξομολογήθηκε, αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη καθώς αισθάνεται πως στη σειρά υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες ατάκες οι οποίες άθελά του προσέβαλλαν την τρανς κοινότητα.

«Έβλεπα το ‘Παρά Πέντε στην επανάληψη και χαιρόμουν που ο κόσμος το έβλεπε στην καραντίνα και χαιρόταν. Είδα ωστόσο ότι είχα σε επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία που δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους να είναι αυτοί που είναι, να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια.

Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου. Οπότε ζητώ συγγνώμη για τα τρανσφοβικά αστεία στο ‘Παρά Πέντε’ και θέλω να ξέρω ότι στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους», είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί αναρωτήθηκαν σε ποια αστεία αναφέρεται ο ταλαντούχος δημιουργός. Όπως εύκολα μπορούν να θυμηθούν οι φανατικοί της σειράς, ο Καπουτζίδης λέγοντας αυτά είχε στο μυαλό του, αναφέρεται στο 2ο επεισόδιο του Β’ Κύκλου, στο οποίο οι ήρως της σειράς ταξίδεψαν στη Μύκονο. Εκεί, είδαμε τη Θεοπούλα να γνωρίζει και να κάνει στενή παρέα με την τρανς Ντόνα, για την οποία ο τηλεοπτικός Σπύρος δεν είχε να πει και τα καλύτερα.

Το αστείο που δεν έπρεπε να βγει ποτέ στον αέρα: Αυτή είναι η ατάκα του «Παρά 5» για την οποία ο Καπουτζίδης ζήτησε συγγνώμη

Η εμφάνιση της Ντόνας έλαβε χώρα στα μέσα του επεισοδίου. «Για τους φίλους σας ας μη μιλήσω καλύτερο. Τι κοινό έχεις Θεοπούλα με αυτή την… την Ντόνα τελοσπάντων και έχετε γίνει και φίλες;», είναι η πρώτη ατάκα που ακούσαμε, με τα σχόλια να συνεχίζονται με τους ήρωες της σειράς να αποτελούν την τηλεοπτική Ντόνα «παλικάρι».

Οι τηλεθεατές, πάντως, δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από τις αναφορές στην Ντόνα, μιας και ο Γιώργος Καπουτζίδης ουδέποτε έχει αφήσει να εννοηθεί πως ενοχλείται από οτιδήποτε διαφορετικό, αποτελώντας ένα από τα πιο συμπαθητικά πρόσωπα της μικρής οθόνης.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.