«Η Παραλία» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς της δημόσιας τηλεόρασης

«Η Παραλία» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ – Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς της δημόσιας τηλεόρασης

Απόψε η στις 22:45 η πρεμιέρα.

Λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, πήγαμε… «Παραλία» παρέα με ηθοποιούς και συντελεστές της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ.

Σ’ ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο κέντρο της πόλης, που θυμίζει νησί, οι τηλεοπτικοί συντάκτες απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι τους μετέφεραν το κλίμα και την ατμόσφαιρα της συναρπαστικής σειράς. Όλοι μαζί, το βράδυ της Κυριακής, ταξιδέψαμε νοερά στα Μάταλα, στην παραλία της ανεμελιάς, αλλά και των σκοτεινών μυστικών.

«Η παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου, σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη και με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό.

«Η παραλία» μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 22:45.

Η ιστορία…

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

«Η Παραλία» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς της δημόσιας τηλεόρασης

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Βασισμένο σε μια ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.