Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

«Φρένο» ΣΚΑΪ στη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή – Πότε θα τη δούμε;

Τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Όπως είναι γνωστό, ο Μάρκος Σεφερλής έχει συμφωνήσει φέτος να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ σε δύο project του σταθμού.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία του Μάρκου Σεφερλή με τον σταθμό περιελάμβανε την παρουσίαση της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», τη διατήρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης παραστάσεων, αλλά και την επαναφορά του δημοφιλούς σήριαλ της δεκαετίας του ’80 «Ορκιστείτε παρακαλώ», μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και αρχικό πρωταγωνιστή στον ρόλο του προέδρου του δικαστηρίου τον αξέχαστο Γιάννη Μιχαλόπουλο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, παρόλο που η σειρά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2024, κάτι τέτοιο πλέον δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο.

Ο λόγος είναι ότι οι επιδόσεις των σειρών μυθοπλασίας που παρουσιάζει το κανάλι -κυρίως δε η αποτυχία των «Πανθέων», προς το παρόν δημιουργούν επιφυλάξεις όσον αφορά στις μελλοντικές κινήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόλο που οι προετοιμασίες για τη σειρά έχουν ξεκινήσει, τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη προγραμματιστεί, ούτε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.