«Βουλιάζουμε στ' αλήθεια»: H συγκλονιστική σκηνή του «Ναυαγίου» που καθήλωσε τους τηλεθεατές και αποθεώθηκε στο X (Vid)

«Βουλιάζουμε στ’ αλήθεια»: H συγκλονιστική σκηνή του «Ναυαγίου» που καθήλωσε τους τηλεθεατές και αποθεώθηκε στο X (Vid)

Κανείς δεν είχε τίποτα αρνητικό να πει.

Το πιο πολυαναμενόμενο και συγκλονιστικότερο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο» είχαν την ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης στο Mega, με τις σκηνές του ναυαγίου του πλοίου «Φοίνιξ» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το βύθισμά του στο ταξίδι των εκατοντάδων επιβατών με προορισμό τον Πειραιά.

Η σκηνή του ναυαγίου του Φοίνικα ανατρίχιασε τους τηλεθεατές που ξέσπασαν στο Χ (πρώην Twitter) κάνοντας το hashtag #Navagio πρώτο το βράδυ της Τετάρτης, με χιλιάδες tweets να αποθεώνουν την παραγωγή, τους συγκλονιστικούς ηθοποιούς, με πρώτον τον Λεωνίδα Κακούρη στον ρόλο του καπετάν Στελλή, αλλά και τη σκηνοθεσία, το ξένο συνεργείο που βοήθησε στην κινηματογράφηση των υποθαλάσσιων σκηνών.

Η σκηνή που το πλοίο ναυαγεί ήταν τόσο καλογυρισμένη, αληθοφανής και τρομακτική που πολλοί χρήστες σχολίασαν ότι ένιωθαν σαν να ζούσαν τον τρόμο και το δράμα των επιβατών. Εξάλλου, το ότι η ιστορία είναι αληθινή συνέβαλε στο να ταυτιστούν οι τηλεθεατές με τον φόβο των επιβατών, όπως δόθηκαν δραματουργικά στη σειρά, μέσω των καταπληκτικών ερμηνειών των ηθοποιών.

Η απόγνωση, η αγωνία, η προσπάθεια των επιβατών να σωθούν αλλά και να σώσουν όποιον μπορούσαν από τους ανθρώπους δίπλα τους καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, σε μία σκηνή που σίγουρα θα μνημονεύεται στο μέλλον ως μία από τις πιο άρτια δοσμένες δραματικές σειρές στη σύγχρονη ελληνική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.