Δεν έκοψαν τίποτα: Η νέα ερωτική σκηνή στη «Γη της Ελιάς» που έκανε τους τηλεθεατές της prime time να χαζέψουν (Vid)

Δεν έκοψαν τίποτα: Η νέα ερωτική σκηνή στη «Γη της Ελιάς» που έκανε τους τηλεθεατές της prime time να χαζέψουν (Vid)

Επανέλαβε το ίδιο... ερωτικό μοτίβο.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες από την τελευταία ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αλέξανδρο Μαρτίδη και την Μελίνα Κόντη για τη σειρά «Η γη της ελιάς», που είχε ανάψει φωτιές στα social media από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών και το γνωστό ζευγάρι της σειράς ξαναχτύπησε.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, στον ρόλο του αστυνόμου Κουράκου είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Μελίνα Κόντη στον ρόλο της αστυνομικού Δήμητρας Γιατράκου και ο Ανδρέας Γεωργίου δε χάνει την ευκαιρία να βάζει το αγαπημένο ζευγάρι σε σκηνές που δεν έχουμε συνηθίσει να προβάλλονται στην prime time, ειδικά αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων στις 21.00.

Παρόλα αυτά η σκηνή είναι καλογυρισμένη και παρότι είναι γεμάτη ερωτισμό δε γίνεται χυδαία ή φθηνή σε κανένα σημείο, με τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν για δεύτερη φορά μετά το επεισόδιο στις αρχές Οκτωβρίου το ζευγάρι σε τρυφερές περιπτύξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους θα μας απασχολήσουν πολύ ξανά στο παρελθόν καθώς η Δήμητρα ήταν μέχρι λίγο καιρό το κορίτσι του χαρακτήρα που στη σειρά παίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, και τα δράματα μεταξύ των πρωταγωνιστών δε θα ολοκληρωθούν τόσο σύντομα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.