Σασμός spoiler: Σκληρός χωρισμός για Αργυρώ και Αστέρη - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Σασμός spoiler: Σκληρός χωρισμός για Αργυρώ και Αστέρη – Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ακόμα μία δοκιμασία για το ζευγάρι.

Ο «σασμός» θα καθυστερήσει πολύ στην Άνω Ποριά όπως όλα δείχνουν, με τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ALPHA να περνούν για ακόμα μία  φορά από 40 κύματα.

Αστέρης και Αργυρώ φτάνουν στον χωρισμό στα προσεχή επεισόδια, με τον Ανδρέα Βρουλάκη να βάζει την υπογραφή του στο τέλος της σχέσης τους…

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια όπως μας τα αποκαλύπτει το περιοδικό «My TV»:

H σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει περάσει από πολλά στάδια αλλά πια φαίνεται πως οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσά τους και να τους επηρεάσει. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια μία μεγάλη αποκάλυψη πέφτει σαν βόμβα ανάμεσα στο ζευγάρι με αποτέλεσμα τον χωρισμό τους.

Ο Αστέρης, αφού έμαθε πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και πως εξαιτίας του τόσο η δική του οικογένεια όσο και αυτή της Αργυρώς πέρασαν πολλά δεινά, αποφασίζει να απομακρυνθεί από εκείνον και την Καλλιόπη. Η Αργυρώ, η οποία δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του Αστέρη. Όσες προσπάθειες και να κάνουν ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να τον πλησιάσουν, εκείνος παραμένει άκαμπτος.

Σασμός spoiler: Σκληρός χωρισμός για Αργυρώ και Αστέρη - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Παράλληλα, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσά τους. Εκείνο, όμως, που θα φέρει την αρχή του τέλους είναι η είδηση πως ο Λάζαρος εντοπίστηκε νεκρός. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως πίσω από το φονικό κρύβονται οι Σταματάκηδες και η σύγκρουση μαζί τους είναι αναπόφευκτη.

Εν τω μεταξύ, η Βασιλική ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της και ο Αστέρης, μαθαίνοντας το ευχάριστο γεγονός, αποφασίζει να προσεγγίσει τον αδελφό του για να τον συγχαρεί. Η χαρά τους, όμως, δεν κρατάει πολύ. Η Εύα αποκαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή στον Αντρέα. Εκείνος, με τη σειρά του, είναι αποφασισμένος να το εκμεταλλευτεί για να διαλύσει την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Και η Αργυρώ, όμως, είναι στο πλευρό του γιατί αντιλαμβάνεται πως είναι πληγωμένος από την οικογένειά του χωρίς να μπορεί να φανταστεί τον λόγο. Ο Αντρέας είναι εκείνος που θα της αποκαλύψει τα πάντα.

Σασμός spoiler: Σκληρός χωρισμός για Αργυρώ και Αστέρη - Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Στο άκουσμα πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, η Αργυρώ σοκάρεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πετρής κατηγορήθηκε από τους Σταματάκηδες για έναν φόνο που έκαναν οι ίδιοι. Η κοπέλα είναι έξαλλη και έχει έναν μεγάλο καβγά με τον Αστέρη, ο οποίος αναγκάζεται να παραδεχθεί πως τα γνωρίζει όλα. Ωστόσο, η Αργυρώ δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τον Μαθιό. Δίνει τελεσίγραφο στον Αστέρη πως ή θα επιλέξει να είναι μαζί της ή με την οικογένειά του, που είναι φονιάδες.

Η Αργυρώ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Μαθιό και την Καλλιόπη, ενώ του διαμηνύει πως δεν θα ξαναδούν ούτε τον Πετράκη. Ο Αστέρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ωστόσο, έπειτα από μία συζήτηση με τη μητέρα του, αποφασίζει να επιλέξει την οικογένειά του και όχι την Αργυρώ.

Η απόφασή του σοκάρει την τελευταία και το ζευγάρι χωρίζει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.