Οι σειρές που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Οι σειρές που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Ποιες θα απολαμβάνουμε τη νέα σεζόν.

Μπορεί στην ψυχαγωγία να έχει μπει άνω τελεία λόγω του κορωνοϊού ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν. Ουδείς μπορεί βέβαια να γνωρίζει τι μπορεί να γίνει αν ο κορωνοϊός επιστρέψει στην Ελλάδα δριμύτερος.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τηλεδιασκέψεις για την επόμενη μέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Star η σειρά «Έλα στη θέση μου» στον ALPHA θα συνεχίσει να μεταδίδεται για πέμπτη σεζόν στο κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα όπως τόνισε ο δημοσιογράφος αναμένεται να γίνουν και αλλαγές στο καστ της δημοφιλούς σειράς του σταθμού.

Για δεύτερη σεζόν θα μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ οι «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Η μεταγραφή του Κύπριου δημιουργού στο κανάλι του Φαλήρου ήταν από τις ειδήσεις του καλοκαιριού που μας πέρασε αφού προερχόταν από μία εξαιρετική παρουσία με το «Τατουάζ» στον ALPHA. Όπως επισημάνθηκε μάλιστα ο σταθμός αναμένεται να μην βγάλει άλλη σειρά και να βάλει τελεία στη μυθοπλασία αλλάζοντας σημαντικά το πρόγραμμά του.

Οι σειρές που πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Ο ΑΝΤ1 ήταν από τα κανάλια που στηρίχθηκαν στη μυθοπλασία. Το κανάλι του Αμαρουσίου πριν την επέλαση του κορωνοϊού που έφερε τα πάνω κάτω απολάμβανε την κορυφή της τηλεθέασης χάρη στις σειρές του που έτυχαν σημαντικής αποδοχής από το κοινό.

Έτσι τη νέα σεζόν θα απολαμβάνουμε τις «Άγριες Μέλισσες», κάτι που ήταν ήδη γνωστό, τη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» αλλά και το «Καφέ της Χαράς». Μάλιστα όπως τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος, η σειρά του Χάρη Ρώμα είναι πιθανό να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα.