Σαρώνει σε τηλεθέαση, αλλά κόβεται: Η σειρά στην οποία δεν θα δούμε το τέλος - Εξοργισμένοι ηθοποιοί και τηλεθεατές

Σαρώνει σε τηλεθέαση, αλλά κόβεται: Η σειρά στην οποία δεν θα δούμε το τέλος – Εξοργισμένοι ηθοποιοί και τηλεθεατές

Τι απαντούν οι πρωταγωνιστές.

Το οριστικό και πρόωρο φινάλε της σειρά «Έρωτας Φυγάς» αποφάσισε το Open από κοινού με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη που ανέλαβε το σύνολο του ψυχαγωγικού τμήματος του καναλιού, με την αιτία του «κοψίματος» της σειράς εποχής, που έσκιζε σε νούμερα τηλεθέασης, να είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, το υψηλό κόστος παραγωγής.

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς ενημέρωσε τους ηθοποιούς για το πρόωρο τέλος της σειράς που θα έρθει περίπου τον Μάρτιο, όταν προβληθούν όλα τα επεισόδια που γυρίζονται αυτές τις ημέρες, αφήνοντας ένα μικρό παραθυράκι να μπορεί να γίνει κάτι για να καλυφθούν τα 13 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ανέφερες ως κόστος της σειράς το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Kατερίνα.

Σε δηλώσεις τους οι ηθοποιοί της σειράς δήλωσαν απογοητευμένοι για την εξέλιξη, άλλοι αναρτώντας κάποια δήλωση στα social media, ενώ άλλοι μίλησαν και στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA. Πρώτη η Πέμη Ζούνη επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στα 110 επεισόδια ενώ δεν σχολίασε κάτι άλλο μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Στην εκπομπή μίλησαν ακόμα τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι ο διευθυντής  παραγωγής ενημέρωσε τους ηθοποιούς.

Με τη σειρά του ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στο ίδιο γεγονός:

«Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, έχουμε με την εταιρεία παραγωγής, όπως όλοι οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί μιλούν με το κανάλι. Μας είπαν οι παραγωγοί ότι είχαν συναντήσεις με το κανάλι. Πριν γίνουν κάποιες αλλαγές στο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του, ήταν σίγουρο ότι θα πάρουμε παράταση. Άλλαξε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την ψυχαγωγία του καναλιού και άλλαξε και αυτό. Δεν το περιμέναμε. Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, μιλάμε για πολλά άτομα που εργάζονται και μένουν στον «άσο».

Είναι στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους, ζούμε πολύ δύσκολες εποχές και οικονομικά. Είχαμε ανανεώσει τα συμβόλαιά μας μέχρι τώρα, την 1η σεζόν. Έχουμε διαφορετικά συμβόλαια. Από ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε. Το κανάλι δεν έχει πάρει επίσημη θέση».

O Σταύρος Ζαλμάς είχε δηλώσει πριν κάποιες ημέρες στο Πάμε Δανάη:

«Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά. Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα.

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω».

Από την πλευρά της η Αρετή Πασχάλη δήλωσε στην κάμερα ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί, ότι αγάπησε πολύ αυτή τη σειρά και θα συνεχίσει με την ίδια χαρά. Ο Θοδωρής Ρωμανίδης επιβεβαίωσε την ενημέρωση που δέχτηκαν από την εταιρεία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ότι η σειρά θα σταματήσει στα 110 επεισόδια της δεύτερης σεζόν, προσθέτοντας ότι από όσο γνωρίζει η σειρά κόβεται λόγω πολύ υψηλού κόστους.

Στο Breakfast Club μίλησε σοκαρισμένη η Μαρία Κωνσταντάκη που δεν πίστευε ότι μία σειρά με τέτοια τηλεθέαση, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού, μπορεί να κοπεί.

«Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε, γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν αντιστοιχούσαν σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που κόβεται μια σειρά που έχει τόσο καλά νούμερα, τόσο πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.

Από εκεί και πέρα τι να σας πω; Δεν ξέρω και κάτι άλλο. Ξέρουμε απλά ότι μας ανακοινώθηκε αυτό, ότι έχουμε 110 επεισόδια και θα δουλέψουμε μέχρι τα μέσα, τέλη Γενάρη. Μας ανακοινώθηκε με ένα μέιλ από την εταιρία παραγωγής

Υπήρχαν φήμες τις οποίες τις επεξεργαζόμασταν γιατί δεν μπορούσαμε κι εμείς να καταλάβουμε πώς αντιστοιχούν αυτές οι φήμες με τα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν πρόκληση η αλλαγή ώρας, αλλά κι εκεί τα πήγαμε πολύ καλά.

Κι από την παραγωγή μας έλεγαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας επειδή πηγαίναμε καλά και επίσης επειδή στη μέση της σεζόν πάρα πολύς κόσμος θα μείνει χωρίς δουλειά. Είμαστε όλοι οι πρωταγωνιστές στην ίδια κατάσταση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.