26 χρόνια ακούγαμε λάθος: O απίθανος λόγος που ο Μαρκοράς αποκαλούσε τη Φλώρα «Τανσού» στους «Δυο Ξένους»

26 χρόνια ακούγαμε λάθος: O απίθανος λόγος που ο Μαρκοράς αποκαλούσε τη Φλώρα «Τανσού» στους «Δυο Ξένους»

Όλοι θα ορκιζόμασταν ότι ακούγαμε «Τασού», σωστά;

26 χρόνια πέρασαν κιόλας από το πρώτο επεισόδιο των «Δυο Ξένων» και ακόμα οι τηλεθεατές δεν χάνουν ευκαιρία να παρακολουθούν τα επεισόδια σε επανάληψη, μουρμουρώντας συνεχώς ατάκες από την πλέον επιτυχημένη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Θλιβερό φινάλε για τη Μαρίνα Κουντουράτου | Αυτό είναι το πραγματικό τέλος των «Δυο Ξένων» που δεν είδαμε ποτέ (Vid)

Και μπορεί ο έρωτας Κουντουράτου – Μαρκορά να μονοπώλησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, δεν είναι ψέμα, όμως, πως στην τεράστια επιτυχία της λατρεμένης σειρές του Mega συνέβαλε και ένα άλλο «δίδυμο» που… λάτρευε να μισιέται! Ο λόγος για τις τηλεοπτικές Ντένη Μαρκορά και Φλώρα Μπαρμπαρίτσα, στις οποίες ποτέ ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς δεν απευθυνόταν με τα ονόματά τους αλλά τις φώναζε «Μπουμπού» και «Τασού» αντίστοιχα. Σωστά;

ΛΑΘΟΣ!

Κι αυτό διότι τη Φλώρα -κατά κόσμον Χρυσούλα Διαβάτη– δεν την έλεγε Τασού -όπως θα ορκιζόμασταν πως ακούγαμε επί 26 ολόκληρα χρόνια- αλλά «Τανσού»!

Η «τραγική δεκάδα»: Αυτοί είναι οι 10 αγαπημένοι ηθοποιοί των «Δυο Ξένων» που έχουν φύγει από τη ζωή (Pics)

Γιατί, όμως, ο καθηγητής Μαρκοράς αποκαλούσε την οικονόμο του έτσι; Ποια ήταν η πραγματική Τανσού και ποια η σύνδεση με τη Φλώρα;

Την απάντηση έδωσε ο λογαριασμός @helloiamodygr στο TikTok: «Στη σειρά γίνονταν πολλές αναφορές στην τότε επικαιρότητα. Την περίοδο που παιζόταν το σήριαλ συνέβη η κρίση των Ιμίων. Εξού και η ταύτιση του οξύθυμου χαρακτήρας της Φλώρας με την τότε πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ. Όλα αυτά στο μυαλό του Μαρακορά βέβαια!».

@helloiamodygr Απάντηση στον χρήστη @anta_konstantinou #dioxenoi #foryou #foryourpage ♬ πρωτότυπος ήχος – ody

Σημειώνεται ότι η γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη Τανσού Τσιλέρ υπήρξε η νεότερη καθηγήτρια πανεπιστημίου και πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Τουρκίας με καθήκοντα από το 1993 έως και το 1996. Όταν ανέλαβε ήταν μόλις 36 ετών, έχοντας διαδεχθεί τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.