«Άγριες Μέλισσες»: Μειώνονται τα επεισόδια (Vid)

Mαρία Κίτσου: Από αυτήν την ηθοποιό «έφαγε» τον ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες»

«Έκανα πρώτη δοκιμαστικό αλλά δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο και μπορώ να καταλάβω το γιατί».

Η καριέρα της Μαρίας Κίτσου απογειώθηκε με τον ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες» ο οποίος έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως «κομμένος και ραμμένος» για εκείνη.

Η αλήθεια, είναι, όμως πως η ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη που δοκιμάστηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Όπως αποκάλυψε η Γιούλικα Σκαφιδά, εκείνη ήταν η πρώτη που έκανε δοκιμαστικό για να υποδυθεί την Ελένη Σταμίρη, ωστόσο αν και οι υπεύθυνοι της είχαν πει πως θα την ειδοποιήσουν, το τηλέφωνό της δεν χτύπησε ποτέ. Και η ίδια παραδέχεται πως γνωρίζει τον λόγο.

«Ήμουν η πρώτη που έκανε δοκιμαστικό για το ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο και μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν. Μου έστειλαν κάποια σενάρια, ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική γιατί η σειρά είναι εποχής και καθημερινή αλλά μου άρεσε αυτό που διάβασα και είπα ‘δε βαριέσαι; Συνεχίζουμε’.

Μου είπαν ότι θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση. Δεν προχωρήσαμε όμως. Δεν με πήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί. Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Είναι εξαιρετική και χαίρομαι που ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει το κοινό, γιατί είναι θεατρική ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 10.15:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.