Είστε έτοιμοι να φάτε... τούρτα; Ρήγας-Αποστόλου φέρνουν την κωμωδία της χρονιάς! (Vids)

Ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια…

Αν ήσασταν χθες μπροστά στην τηλεόραση, ξέρετε...

Είναι σπάνιο. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, και με δεδομένο πως μιλάμε για την ελληνική τηλεόραση, κάτι σχεδόν… ακατόρθωτο.

Κάτι που μοιάζει να έχει συμβεί κάπου, κάπως, κάποτε, όμως πλέον δεν πρόκειται να ξαναγίνει στα μέρη μας. Κάτι που έχει τις ίδιες πιθανότητες να επαναληφθεί με το να πει κανείς 5 φορές σερί «μια τίγρης έχει τρία τιγράκια» χωρίς να κάνει σαρδάμ.

Κι όμως, να που συνέβη: σκηνοθεσία άριστη. Σενάριο; Άψογο. Οι ηθοποιοί στα καλύτερά τους, ήχος και μοντάζ εκεί στα πέριξ του 10 και, συνολικά, ένα αποτέλεσμα που πολύ δύσκολα συναντά κανείς, πλέον, στη… γαλανόλευκη τηλεόραση.

Ο λόγος για την «Τούρτα της μαμάς» που απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη στις 23.00 από την ΕΡΤ1 και, ειδικότερα, για το επεισόδιο “Ντίμης Τσιμισκής-Χόφμαν».

Ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια...

Η τελευταία σειρά του σούπερ πετυχημένου διδύμου Ρήγα- Αποστόλου έχει κερδίσει ήδη την καρδιά των τηλεθεατών από το πρώτο καρέ, με το χθεσινό πρώτο μέρος της περιπέτειας με τον λατρεμένο Ντίμη Τσιμισκή-Χόφμαν να είναι το καλύτερο μέχρι τώρα επεισόδιο.

Το φρέσκο σενάριο με τις ατάκες να πέφτουν με ρυθμό εύγλωττου λεκτικού πολυβόλου (σ’ ένα σενάριο που πέραν των Ρήγα-Αποστόλου υπήρχε και η υπογραφή της ταλαντούχας Ελένης Τύπου) «ζωντάνεψε» στην οθόνη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον Άγγελο Παπαδημητρίου να ενσαρκώνει με περίσσια ενέργεια τον υπέροχο ρόλο που είχαμε απολαύσει στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» του  ΑΝΤ1.

Η αυτοαναφορικότητα του Ρήγα (που, ειρήσθω εν παρόδω, κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη απογειώνει το όλο κόνσεπτ) με τους διαλόγους για το τηλεοπτικό του παρελθόν, οι σχεδόν χορευτικές κινήσεις του Χόφμαν σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Παπαδημητρίου και η εκρηκτική συνάντηση με τη Μαριλού που θύμιζε…. τένις ατάκας ανάμεσα στους δυο τους, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που «τεκμαίρουν» την ηλεκτρονική αποθέωση.

Στα συν, φυσικά, και η παρουσία του πρωταγωνιστικού διδύμου, με Κόκλα-Κωνσταντίνου να δίνουν ρέστα ανεξαρτήτως του αν τους έχει δώσει εκ των προτέρων ο τηλεθεατής χρήματα ή όχι.

Η ΕΡΤ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν  τα έχει πάει περίφημα στον τομέα της μυθοπλασίας, καθώς και «Τα καλύτερά μας χρόνια» αλλά και το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλονται από την συχνότητά της είναι σπουδαίες, πραγματικά, σειρές. Ωστόσο…

Ωστόσο, η «Τούρτα» αποτελεί το κερασάκι στην… τούρτα του κρατικού καναλιού.

Και, πιστέψτε μας, είναι τόσο εύγευστη όσο μαρτυρά και ο τίτλος της.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.