Αβέβαιο το μέλλον του «Ου Φονεύσεις» στο OPEN

Αβέβαιο το μέλλον του «Ου Φονεύσεις» στο OPEN

Όλα τα πιθανά σενάρια.

Ριζικές αλλαγές θα λάβουν χώρα τη σεζόν 2020 – 2021 το OPEN, με πρόσωπα να αποχαιρετούν το κανάλι και άλλα να εντάσσονται στο δυναμικό του.

Ένα από τα πιο «δυνατά» από άποψη ποιότητας και ονομάτων projects του καναλιού ήταν αναμφίβολα το «Ου Φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου, το οποίο μπορεί να μην σημείωσε την αναμενόμενη τηλεθέαση, προκάλεσε όμως αίσθηση και σχολιάστηκε πολύ για το προσεγμένο του περιεχόμενο.

Η νέα σειρά του δημιουργού των επιτυχιών δεν έχει μέχρι στιγμής πάρει το πράσινο φως για τρίτο κύκλο και κανείς από το κανάλι δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα συμβεί.

Κι αυτό διότι μιλάμε για μία πολύ ακριβή παραγωγή για την οποία ο Κοκκινόπουλος δεν σκοπεύει να βάλει νερό στο κρασί του. Μειωμένο budget συνεπάγεται… φθηνό αποτέλεσμα, με τον σκηνοθέτη να έχει αποδείξει πως δεν κάνει επεισόδια απλά για να τα κάνει.

Ακόμα, ο διευθυντής προγράμματος που είχε δώσει το ΟΚ στη σειρά, Νίκος Κάλης, αποτελεί παρελθόν από το OPEN, καθώς ο σταθμός έκανε δεκτή την παραίτησή του. Κι αυτό διότι κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος με τις αποφάσεις και τις τακτικές που ακολουθούσε. 

Κάπως έτσι, αν το OPEN δεχτεί να διαθέσει τα απαραίτητα χρήματα για έναν ακόμα κύκλο του «Ου Φονεύσεις», πιθανότατα θα δούμε νέα επεισόδια. Αν πάλι οι ιθύνοντες αποφασίσουν την πλήρη ανανέωση του προγράμματος, η σειρά δεν θα επιστρέψει, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να βάζει μπρος τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.