Αυτή τη φορά δεν σώζεται: Ο Κοψιδάς τελειώνει τον Τριαντάφυλλο

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ανατροπή με τη νέα σεζόν…

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη.

Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα σήριαλ όχι μόνο του ALPHA, μα και της τηλεοπτικής πραγματικότητας σε γενικό πλαίσιο τα τελευταία χρόνια.

Τα ζευγάρια των τελευταίων σεζόν δε, μοιάζουν να έχουν «δέσει» φανταστικά μεταξύ τους, με την τηλεθέαση να ικανοποιεί και με το παραπάνω τους ιθύνοντες του σταθμού της Κάντζας.

Προς απογοήτευση του τηλεοπτικού κοινού, όμως, η επιστροφή της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τη νέα σεζόν δεν θεωρείται δεδομένη, μιας και ο ALPHA επιθυμεί πλήρη ανανέωση στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν έχουν μέχρι στιγμής την παραμικρή ενημέρωση όσον αφορά στο αν θα συνεχίσουν με ακόμα μία σεζόν ή αν θα αποχαιρετήσουν οριστικά στους τηλεθεατές τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ ενδεικτικό της όλης αβεβαιότητας στον ALPHA είναι η απάντηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε νέο κύκλο «Μουρμούρες» από τον Οκτώβριο του 2021.

«Το αν συνεχίζει η σειρά θα σας το πει το κανάλι. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει πει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Να σημειωθεί πάντως, πως ακόμα μία σειρά του ALPHA φτάνει στο τέλος της. Και αυτή δεν είναι άλλη από το «Έλα στη θέση μου».
Δείτε κι αυτό:
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.