25 χρόνια μετά! Επιστρέφει στην ΕΡΤ θρυλική παιδική σειρά των '90s

25 χρόνια μετά! Επιστρέφει στην ΕΡΤ θρυλική παιδική σειρά των ’90s

Το «Μια φορά κι έναν καιρό... ήταν ο άνθρωπος» επιστρέφει σε νέες κόπιες.

Μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει στην ΕΡΤ 25 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.

Ο λόγος για το εκπαιδευτικού χαρακτήρα σήριαλ παραγωγής 1987 «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος» -συγκεκριμένα το κεφάλαιο «Ζωή»-, το οποίο όλοι θυμόμαστε με τις φωνές του Μηνά Χατζησάββα, του Σοφοκλή Πέππα του Βασίλη Καΐλα, της Ανέττας Παπαθανασίου και πολλών ακόμα μεγάλων ηθοποιών.

Πρόκειται για σειρά κινουμένων σχεδίων 26 επεισοδίων που μάθαινε στα παιδιά το πώς ακριβώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό όργανο του ανθρώπινου σώματος.

Ο «Μαέστρος« εγκέφαλος, η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί, οι πνεύμονες, το στομάχι, το δέρμα, τα οστά, οι ορμόνες, τα ένζυμα αλλά και τα μικρόβια και οι ιοί πρωταγωνίστησαν στη σειρά – φαινόμενο που όλοι παρακολουθούσαμε τη δεκαετία του ’90 και τώρα μπαίνουμε στον πειρασμό να απολαύσουμε από την αρχή.

25 χρόνια μετά! Επιστρέφει στην ΕΡΤ θρυλική παιδική σειρά των '90s

Το «Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν ο άνθρωπος» επιστρέφει στην ΕΡΤ2 στην πιο σύγχρονη εκδοχή του σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, αλλά με τις ίδιες φωνές που αγαπήσαμε ως παιδιά και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.