Στροφή στην ψυχαγωγία: Χολιγουντιανή «προεδρική» σειρά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Σειρά της ΕΡΤ πήρε το «πράσινο φως» για νέα επεισόδια

Θα συνεχιστεί και την επομένη σεζόν.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία έκανε τη φετινή σεζόν η ΕΡΤ. Η επιθυμία της δημόσιας τηλεόρασης είναι τα κανάλια να καταστούν ανταγωνιστικά απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών σταθμών.

Γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαν τη φετινή σεζόν στο πρόγραμμα τρεις νέες παραγωγές όπου κατά κοινή ομολογία έχουν κερδίσει εξαιρετικές κριτικές. Μία από αυτές είναι τα «Καλύτερά μας χρόνια», που διηγείται τη ζωή μίας οικογένειας από την στιγμή που μπαίνει στη ζωή της η πρώτη τηλεοπτική συσκευή.

Ο νοσταλγικός χαρακτήρας της σειράς την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο στην τηλεθέαση σε μία απαιτητική ζώνη όπως είναι η prime time.

Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρει η «Rea Life» οδήγησε τους ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης να ανάψουν το «πράσινο» φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Έτσι η οικογένεια Αντωνόπουλου θα μας συντροφεύσει και την επόμενη σεζόν.

Βεβαίως, θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα αφού η ιστορία θα προχωρήσει. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο νέος κύκλος επεισοδίων θα αφορά τις ζωές των ηρώων μέχρι το 1981. Αυτό το χρονικό κενό σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι χαρακτήρες παιδικής ηλικίας.

Σύμφωνα με τη «Realife» ο μικρός Μανώλης Γκίνης που κλέβει την παράσταση θα ολοκληρώσει την παρουσία του μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Για τον δεύτερο κύκλο αναζητείται ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον «βενιαμίν» της οικογένειας Αντωνόπουλου μετά από 7 χρόνια.

Σειρά της ΕΡΤ πήρε το «πράσινο φως» για νέα επεισόδια

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.