Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το UEFA Euro U21

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το UEFA Euro U21

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα λάβει χώρα στην Ουγγαρία και τη Σλοβενία.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για ηλικίες κάτω των 21 ετών (U21) αποκλειστικά στην ΕΡΤ. Η φετινή διοργάνωση, που διεξάγεται σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση, μέσω των διαδικτυακών συχνοτήτων του ERTFLIX, των καναλιών EΡΤ SPORTS.

Η φάση των ομίλων της διοργάνωσης, που θα λάβει χώρα στην Ουγγαρία και τη Σλοβενία που συνδιοργανώνουν το τουρνουά, θα γίνει από τις 24 έως τις 31 Μαρτίου, ενώ η τελική φάση, με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις, θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2021.

Παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η κάτοχος του τίτλου Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Αγγλία, αλλά και «ποδοσφαιρομάνες» με παράδοση στα τμήματα υποδομής, όπως η Πορτογαλία και η Ολλανδία, διεκδικούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στις ηλικίες κάτω των 21 ετών.

Τα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Ισπανός Πέδρι της Μπαρσελόνα, ο Άγγλος Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου, ο Πορτογάλος Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν και πολλοί άλλοι, αναμένεται να λάμψουν στη διοργάνωση, που πάντοτε κρύβει εκπλήξεις και συγκινήσεις και αποκαλύπτει την αφρόκρεμα του μέλλοντος.

Η ΕΡΤ, όπως πάντα παρούσα στις σημαντικές διοργανώσεις, δεν θα λείψει ούτε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για ηλικίες κάτω των 21 ετών, καλύπτοντας με ζωντανές μεταδόσεις τους περισσότερους από τους αγώνες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.