ΕΡΤ: Περισσότερες μεταδόσεις Super League 2 ανά αγωνιστική

Διπλή… ΑΕΚ και clasico στο βόλεϊ, live από την ΕΡΤ3

Διαρκείς αθλητικές μεταδόσεις από το τρίτο κρατικό κανάλι.

Η «περιπέτεια» της ΑΕΚ στο Basketball Champions League συνεχίζεται με δυο αναμετρήσεις μακριά από την Αθήνα, σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών! Παρά τα σοβαρά προβλήματα απουσιών, η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης φιλοδοξεί να συνεχίσει με νίκες στα πλέι οφ του BCL (μετράει ήδη 2-0).

Την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 21:30, απευθείας ο αγώνας Στρασμπούρ – ΑΕΚ. Μετά από δυο εντός έδρας νίκες στον όμιλο, η ΑΕΚ αγωνίζεται επί γαλλικού εδάφους με μια ομάδα που γνώρισε μόνο ήττες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια (η πιο πρόσφατη από την ΑΕΚ με σκορ 77-68, την περασμένη Τρίτη στην Αθήνα). Στην περιγραφή θα είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου.

Και, την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 18:00, από το Στρασβούργο η αποστολή της ΑΕΚ θα πάει απευθείας στο Νόβγκοροντ για το εξ αναβολής παιχνίδι με την τοπική Νίζνι. Η ομάδα της Ρωσίας άρχισε τη φάση των play offs, όπως και η ΑΕΚ, με δύο νίκες αλλά μακριά από την έδρα της. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Μεσολαβεί, την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 20:00, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Η κανονική περίοδος της Volley League 2020-21 ολοκληρώνεται με το ελληνικό clasico. Το εξ αναβολής παιχνίδι βρίσκει τους αντιπάλους σε διαφορά 9 βαθμών, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει 36 με 12 νίκες-1 ήττα, ενώ ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 27 (10- νίκες-3 ήττες). Περιγραφή θα είναι ο Νίκος Λιώλης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.