Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Οι μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου

Το Σαββατοκύριακο στην Cosmote TV.

Σε ρυθμούς clasico θα μπουν το Σαββατοκύριακο 10-11/4 οι συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν συνάντηση κορυφής τόσο στην ποδοσφαιρική αρένα, όσο και στα παρκέ.

Στο ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga Santander. Το ντέρμπι θα μεταδοθεί το Σάββατο 10/4 στις 22:00, ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 2 και παράλληλα από το Cosmote Sport 4K της νέας υπηρεσίας της Cosmote TV.

Πριν από τη σέντρα του πολυαναμενόμενου ματς, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από την ειδική εκπομπή «Ρυθμός των Ντέρμπι» (21:00). Οι οικοδεσπότες της εκπομπής Στέφανος Αβραμίδης και Δημήτρης Ξαρλής, θα παρουσιάσουν όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης, ενώ μετά το τέλος του ματς η εκπομπή θα επιστρέψει με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ανάλυση των φάσεων.

Την Κυριακή 11/4 το πρόγραμμα της Cosmote TV έχει clasico και για τους φαν του μπάσκετ. Στις 19.30 (Cosmote Sport 7) η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι των «αιωνίων» που είναι και πρωτοπόροι της Ισπανικής λίγκας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.