Live από την ΕΡΤ3 ο τελικός για την… πλανητάρχισσα του μπάσκετ

Σαββατοκύριακο με μπάλα και Λιγκ Καπ βόλεϊ στην ΕΡΤ3

Γεμάτο πρόγραμμα με ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.

Με την 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου συνεχίζεται η Super League 2. Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας δύο παιχνίδια της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου: το Σάββατο στις 14:45 το Λεβαδειακός – Ιωνικός σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και, ίδια ώρα, την Κυριακή το Παναχαϊκή – Εργοτέλης σε περιγραφή Νίκου Οικονομόπουλου.

Για τη Football League το Σάββατο 17 Απριλίου στις 12:00 μεταδίδεται το ματς του νότιου ομίλου ανάμεσα στην πρωτοπόρο Καλαμάτα και τη Νίκη Βόλου σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Live και το League Cup του βόλεϊ «Νίκος Σαμαράς»

Η ΕΡΤ3 θα καλύψει αποκλειστικά το φετινό League Cup Volley ανδρών «Νίκος Σαμαράς» , μεταδίδοντας απευθείας και τα τρία παιχνίδια, που θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» της Βέροιας, το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου.

Οι ημιτελικοί διεξάγονται το Σάββατο: στις 17:00 Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ και στις 20:00 Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός, σε περιγραφές Θόδωρου Χατζηπαντελή και Ευγενίας Γήτα.

Basket League

Το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται με την εξ αναβολής αναμέτρηση (από την 14η αγωνιστική) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, που θα γίνει την Κυριακή στο «PAOK Sports Arena» κα θα αρχίσει στις 17:00, με απευθείας μετάδοση της ΕΡΤ3 σε περιγραφή Δημήτρη Μπουμπουγιατζή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.