Ο Πετρούνιας πάει για το πέμπτο χρυσό: Πού θα το δούμε;

Ο Πετρούνιας πάει για το πέμπτο χρυσό: Πού θα το δούμε;

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής μεταδίδεται live.

Ολυμπιονίκες, καθώς και πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής ανδρών-γυναικών, το οποίο διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Τρεις μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής αποτελεί την πιο σημαντική διοργάνωση πριν από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, με τους αθλητές που συμμετέχουν να ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα καλύτερά τους προγράμματα για την κατάκτηση των μεταλλίων.

Από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Απριλίου, η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά τους τελικούς όλων των κατηγοριών ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 23 Απριλίου, το κανάλι ΕΡΤ Sports στο ERTFLIX θα προβάλει τους τελικούς του σύνθετου ατομικού ανδρών και γυναικών.

Το Σάββατο 24 Απριλίου, τη σκυτάλη των μεταδόσεων παίρνει η ΕΡΤ3 με τους τελικούς οργάνων και την πολυαναμενόμενη συμμετοχή του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι πανέτοιμος να κατακτήσει, για πέμπτη φορά, την κορυφή της Ευρώπης και στις 16:10 αρχίζει ο τελικός.

Την Κυριακή 25 Απριλίου, η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει επίσης τελικούς οργάνων. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι η Μαρία Γκίκα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.