«Χτύπημα»... τίτλου για την Nova!

«Χτύπημα»… τίτλου για την Nova!

Ακόμα ένα πακέτο διοργανώσεων στο συνδρομητικό κανάλι.

Είναι η απόλυτη τηλεοπτική «μάχη» σε ό,τι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών προγραμμάτων και μαίνεται εδώ και αρκετό καιρό, με αποκορύφωμα, φυσικά, το ποιος θα καταφέρει να κάνει δική του την Superleague (ή, έστω, τη μερίδα του λέοντος) για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Αναφερόμαστε φυσικά στη… διένεξη μεταξύ της NOVA και της Cosmote. Οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες τα δίνουν όλα για το ποια θα καταφέρει να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό το πιο θελκτικό πακέτο.

Η αλήθεια είναι πως και οι δύο έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ως γνωστόν, η Nova είχε ρίξει προ μηνός… βόμβα,  την στιγμή που και η Cosmote είχε ενεργοποιήσει δύο ημέρες νωρίτερα τη δική της. 

Πλέον, έχουμε ακόμα μία εξέλιξη: η Nova έκλεισε τόσο τους αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας όσο και το ιταλικό σούπερ καπ μέχρι και το 2024, όπως ανακοίνωσε επίσημα η συνδρομητική τηλεόραση.

Πρόκειται σαφώς για μία «απάντηση» της Nova μετά την απώλεια του ιταλικού πρωταθλήματος που επιστρέφει, όπως αναφέραμε παραπάνω, στην Cosmote TV, με τις προσδοκίες να είναι τεράστιες.

Φυσικά, αυτό είναι το… ορεκτικό. Ο μεγάλος αγώνας θα δοθεί- και είναι απολύτως λογικό- για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί ποιος εκ των δύο θα κάνει την κίνηση-ματ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.