3 ολόκληρα χρόνια πριν: Κι όμως υπήρχε συμπαίκτης του Μήτογλου που... ήξερε ότι θα πάει στην Αρμάνι! (Pic)

3 ολόκληρα χρόνια πριν: Κι όμως υπήρχε συμπαίκτης του Μήτογλου που… ήξερε ότι θα πάει στην Αρμάνι! (Pic)

Ο τύπος έβλεπε ΠΟΛΥ μπροστά!

Σε μπασκετικό επίπεδο- και, πιο συγκεκριμένα, στα δικά μας αγωνιστικά λημέρια, στην Ελλάδα- είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων ημερών. Εκείνο που συζητήθηκε, αναλύθηκε, σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο, με αποτέλεσμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα.

Αναφερόμαστε φυσικά στην υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου και τον καπνό (που εν τέλει αποδείχτηκε… φωτιά) σχετικά με το μέλλον του.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έληγε με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και δεν ήταν σίγουρο το αν και κατά πόσον θα συνεχίσει ο νεαρός φόργουορντ να φοράει τη φανέλα του Τριφυλλιού και του χρόνου.

Η πρόταση του Ολυμπιακού και το έντονο ενδιαφέρον της Αρμάνι γνωστοποιήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, ενώ ο Παναθηναϊκός προσέφερε ένα… τρελό συμβόλαιο στον Μήτογλου προκειμένου να τον διατηρήσει στα πράσινα.

Ο Έλληνας παίκτης ενημέρωσε προχθές τη διοίκηση της ομάδας πως αποφάσισε να συνεχίσει τελικά στο Μιλάνο, αποδεχόμενος την πρόταση των Ιταλών.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το «παράλογο» της υπόθεσης είναι πως ο Ίαν Βουγιούκας «γνώριζε» ήδη από το 2018 πως ο Ντίνος θα πάει στην Αρμάνι, καθώς τον… έψαχνε ο Τζιόρτζιο.

Μπερδευτήκατε;

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από το instagram του Μήτογλου με το σχόλιο του Βουγιούκα να θυμίζει Τειρεσία, και θα καταλάβετε!

3 ολόκληρα χρόνια πριν: Κι όμως υπήρχε συμπαίκτης του Μήτογλου που... ήξερε ότι θα πάει στην Αρμάνι! (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.