Αποκλειστικό: Επιστρέφουν… κουρεμένα τα αθλητικά στην ΕΡΤ3

Και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και πόλο και βόλεϊ στην ΕΡΤ3

Γέμισε το πρόγραμμα.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται, η πρώτη από τις αγωνιστικές που θα γίνουν ημέρα Τετάρτη… έρχεται στις 20 Ιανουαρίου 2021 και η ΕΡΤ3 «μεγαλώνει το γήπεδο».

Η εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ», την Τετάρτη 20/1, θα αρχίσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:45, με παρουσιαστή τον Πάνο Μπλέτσο.

Με κεντρικό περιεχόμενο την απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Χανιά για την 2η αγωνιστική της Super League 2, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν φάσεις και γκολ και από τα άλλα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας ενώ θα ενημερωθούν για όλα τα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας.

Ο αγώνας Λεβαδειακός-Χανιά στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς θα αρχίσει στις 15:30, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλο και ρεπορτάζ του Μίλτου Θεοδοσίου.

Basketball Champions League

Στον έκτο της αγώνα για τον 3ο όμιλο του BCL, η ΑΕΚ θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της στα play off της διοργάνωσης 2020-21 με νίκη στη Λευκορωσία. Ο αγώνας Tsmoki-Minsk – ΑΕΚ θα γίνει στην «Μινσκ Αρένα», την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 19:30, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.

Προολυμπιακό τουρνουά πόλο Γυναικών

Συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια για πρόκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών αντιμετωπίζει την ισχυρή Ουγγαρία, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 15:00. Το τουρνουά πρόκρισης για δύο Ολυμπιακά «εισιτήρια» φιλοξενείται στην Τεργέστη. Στην περιγραφή ο Νίκος Γκομώλης.

Volley League

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Volley League των Ανδρών και ο ΠΑΟΚ με 2/2 νίκες έως τώρα υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, που μια εβδομάδα πριν επικράτησε του Ολυμπιακού σε πέντε σετ. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο «PAOK Sports Arena» και θα αρχίσει στις 20:00. Στην περιγραφή ο Θεόδωρος Χατζηπαντελής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.